Yargıtay Başkanlığı'ndan Memur Alımı Açıklaması!

Yargıtay Başkanlığı'nca yayımlanan duyuru kapsamında alım yapılacak memurlar hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Memur alımları ne zaman ve nasıl yapılacak? hepsi haberimizde...

Yargıtay Başkanlığı tarafından yapılacak olan memur alımına ilgi büyük! 

Memur alımları uygulama sınavı şeklinde yapılacaktır. Yargıtay Başkanlığı şoför alımı için direksiyon sınavı yapılacak olup, sınav 24 - 25 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 

Yargıtay Başkanlığı'nın yayımladığı duyuru ile uygulama sınavı hakkındaki tüm ayrıntılar kamuoyuna aktarılmıştır. Başvuru yapıp sınavı bekleyen tüm adaylar bu açıklamayı beklemekte idi. Duyuru kapsamında kuruma 20 şoför alımı yapılacaktır ve bu sınav Aralık sonunda uygulanacaktır.

Yargıtay Başkanlığı'na alımı yapılacak olan 20 personelin 5'i lise mezunu 5'i lisans mezunu, 10'u önlisans mezunu olan adayların arasından seçilecektir. Başvuru yapan adayların arasından seçilen liste ise Yargıtay Başkanlığı resmi web sayfasında açıklanmıştır. 

Daha ayrıntılı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Ara 2016 - 01:46 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler