Yargıtay Başkanlığı En Az 9.374 TL Maaşlı Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilecek?

Yargıtay Başkanlığı'nca geçtiğimiz gece DPB'de yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma sözleşmeli personel alımları yapılacak. peki bu alımın şartları neler? kimler katılabilir? başvurular ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? gibi ayrıntıların tamamı bu haberde!

Yargıtay Başkanlığı En Az 9.374 TL Maaşlı Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilecek?
Yargıtay Başkanlığı En Az 9.374 TL Maaşlı Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilecek?
Haber albümü için resme tıklayın

Yargıtay Başkanlığı En Az 9.374 TL Maaşlı Sözleşmeli Personel Alımına Kimler Başvurabilecek? 

Yargıtay Başkanlığı tarafından 5 Haziran 2017'nin ilk dakikalarında yayımlanan yazılı açıklama doğrultusunda kuruma 6 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Yargıtay Başkanlığı, yazılı alım ilanı açıklamasında, gerekli tüm açıklamaları adayların erişimine sundu. Adayların aklına gelebilecek tüm soruların cevaplarını kamuoyuna açıkladı.

Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında alınan KPSSP3 puanının yüzde yetmişi ile YDS veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen puanın yüzde 30'unun toplamı esas alınarak yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR? GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR?
Yargıtay Başkanlığı SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMIna başvuru yapacak olan adayların, kurumca istenen tüm şartlara genel ve özel kriterlere uyması zorunlu tutuldu.

İlk olarak adayların KPSS ve YDS puanının olması gerekiyor. Ardından adayların genel ve özel şartları bünyesinde bulundurması gerekiyor. Alım kapsamında kuruma JAVA YAZILIM UZMANI ve AĞ ve SİSTEM GÜVENLİĞİ UZMANI pozisyonlarında personel alınacak. Her adaydan, bilişim personeli olarak alanına ve pozisyonuna göre farklı özel şartlar isteniyor.

Yargıtay Başkanlığı'nın adayların istediği genel şartlar bu şekilde sıralanıyor; 

BAŞVURULAR VE ALIM SÜRECİ
Alımlar sınav kapsamında ve kpss yds sınavlarının ortalaması alınarak gerçekleştirilecek. Adaylardan istenen gerekli belgeler kapsamında, başvurular 19/06/2017 tarihinden en geç 23/06/2017 tarihi mesai saati bitimine
kadar Yargıtay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Yargıtay Ek Bina'sına şahsen yapılacak.

ÜCRETLENDİRME 
Yargıtay Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli alımında yapılacak ücretlendirme altta gibi olacaktır;

İLAN METNİ VE TÜM AYRINTILAR
Adaylardan istenen tüm özel şartlar, başvuruda talep edilen belgeler, sınavın içeriği -konuları -tarihi -yeri ve daha fazla bilgi için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Ücretsiz facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

05 Haz 2017 - 23:24 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler