Uluslararası İşbirliği DB 23 Kamu Personeli Alımına İlgi Büyük! Başvurular Sona Eriyor

Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı'nın 10 Mart 2017 Cumartesi günü yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda kamu personeli alınıyor. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor. Adaylar heyecan içinde başvurularını tamamlıyor. Henüz başvuru yapmayanlar için ise haberimize göz atmalarını öneriyoruz.

Uluslararası İşbirliği DB 23 Kamu Personeli Alımına İlgi Büyük! Başvurular Sona Eriyor

TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı'nca yaklaşık 15 gün önce resmi web sayfasında yayımlanan personel  alım ilanı duyurusu ile kuruma 23 adet kamu personeli alımı yapılacağı kamuoyuna açıklanmıştı.

TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı'nca ve tüm TÜBİTAK birimlerince yayımlanan ilanlar iş arayan adaylar tarafından büyük ilgi görüyor. Binlerce personel adayı TÜBİTAK'ta çalışmak için birbiri ile yarışıyor.

ALIM YAPILACAK OLAN POZİSYONLAR;
TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı'nca Ankara'da istihdam edilecek olan personel pozisyonları kuruma uzman, uzman yardımcısı, bilimsel programlar uzmanı ve bilimsel programlar uzman yardımcısı olarak adayların erişimine açılmıştı. Kurumun adaylarda görmek istediği onlarca şart bulunuyor. Bu şartlara sahip olmayan adayların başvuruda bulunması geeçrsiz olacak.

GEREKLİ NİTELİKLER VE BELGELER;
TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı PERSONEL ADAYLARININ  istatistik, İktisat, İşletme, Maliye, Ekonomi, Ekonometri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, tarih, siyaset bilimi gibi lisans bölümü mezunları ile mühendislik fakültesi mezunu olması şart.

Mezuniyet Şartı akabinde adayların Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Askerliğini tamamlamış ya da en az bir yıl tecilli olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı yahut bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile 6 aydan fazla hapis ve yahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak, 667 nolu KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu’nca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum ya da gruplara üyeliği, mensubiyeti yahut iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4lük sistemde en düşük 2,50 olmak şartlarına da birebir uyması gerekiyor. Ayrıca bir şarta bile uymuyor olmak adayın başvurusunu ve işini tehlikeye düşürüyor.

BAŞVURULAR VE İLAN METNİ

TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı 23 adet kamu personeli alım ilanı başvuruları 31 Mart 2017'ye kadar sürecek. Adaylar başvurularını TÜBİTAK'ın resmi web sayfasından online olarak kolayca yapabilecek. Daha ayrıntılı bilgi almak ve kurumun alım ilanını görmek isterseniz lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Diğer TÜBİTAK personel alım ilanlarını takip etmek, yayımlandığı an görmek isterseniz, KPSS CAFE'nin alttaki uygulamalarını ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız 

android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Mar 2017 - 01:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler