Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği KPSS'den 60 Puan ile Personel Alacak (Lise Mezuniyeti Yeterli)

Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği'nce yayımlanan ilan duyurusunda kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Gerekli şartların en önemlisi olan KPSS'den 60 puan yeterli oluyor. Peki diğer şartlar neler, alım hangi pozisyona yapılacak?

Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği KPSS'den 60 Puan ile Personel Alacak 

Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği'nin İŞKUR işbirliği ile hazırladığı ilan duyurusu doğrultusunda kuruma 1 adet ön muhasebeci alımı yapılacak.

ŞARTLAR NELERDİR?
Aksaray Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların lise mezunu olması yeterli olacak. Adayların aynı zamanda KPSS'ye girmiş olması ve en az 60 puan almış olması şartı bulunuyor.

Aksaray Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği'ne alınacak olan 1 adet ön muhasebe elemanı daimi tam süreli olarak çalıştırılacak. Aksaray Uluırmak Hasandağı Sulama Birliği personel alım şartları arasında ÖN MUHASEBE MESLEĞİNDE EN AZ 3 YIL TECRÜBE SAHİBİ OLDUĞUNU BELGELEMEK şartı da bulunuyor.

BAŞVURU SÜRECİ
BAŞVURULAR İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından yapılacak. BAŞVURULAR 19 Ocak 2017 tarihinde başladı. Son gün ise 30 ocak 2017 olarak adaylara duyuruldu. Daha fazla bilgi almak için İŞKUR resmi web sayfasına erişim sağlayabilir, İŞKUR il müdürlükleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla ilan duyurusuna erişim sağlamak, sorularınızı bizlere iletmek ve diğer memur adayları ile fikir alışverişlerinde bulunmak için lütfen TIKLAYINIZ. Mobil uygulamalarımızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

19 Oca 2017 - 21:28 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler