Türkiye Belediyeler Birliği Personel Alım İlanı Verdi

Türkiye Belediyeler Birliği 20 Haziran 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı web sayfasında bir personel alım ilanı yayımladı.

Türkiye Belediyeler Birliği 20 Haziran tarihli DPB'de yayımladığı duyuru kapsamında Yazılım Mühendisi alımı yapacağını ilan etti.

Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde istihdam etmek üzere yazılım mühendisi alımı gerçekleştirecek.

Haberimiz aracılığı ile Türkiye Belediyeler Birliği yazılım mühendisi alım ilanının tam metnine ulaşabilir, başvuru ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.

işte o ilanın bir kısmı;

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ

PERSONEL ALIMI İLANI

09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.09.2009 tarihinde yürürlüğe giren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve

Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre; Birliğimiz sürekli (daimi) işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere aşağıdaki şartları taşıyan adaylar arasından 6 adet “Yazılım

Mühendisi” alımı yapılacaktır.


Başvuru Şartları;

*Yazılım Mühendisliği için son başvuru tarihi itibariyle ÖSYM tarafından 2014 ve 2015 yıllarında yapılan KPSS P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak,

*Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak

*Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

Türkiye Belediyeler Birliği yazılım mühendisi adayında yukarıdaki şartlar dışında başka özel şartlarda aramaktadır.Bunlara aşağıdaki bağlantı linki ile ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

Türkiye Belediyeler Birliği Yazılım mühendisi alım ilanı başvuruları 23 Haziran 2016 tarihinde başlayıp, 4 Temmuz 2016 tarihinde son bulacaktır.

Başvurular sonucunda belirlenen adaylar içinde KPSS P3 puan türünden 60 üzeri almış olmak şartıyla, en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere 3 katı kadar aday sınava çağırılır.

Kazanan asil ve yedek listeye yine kpsscafe.com.tr sitemizden Türkiye Belediyeler Birliği web sayfası ile eşzamanlı olarak, sonuçlar açıklanır açıklanmaz ulaşabilirsiniz.
Tam ilan metni için lütfen

TIKLAYINIZ.

Tüm eğitim ve kamu personel alım ilanları için bizi takip etmeye devam ediniz. Sosyal ağlar ve yorum kısmından fikirlerinizi bekliyoruz.

kpsscafe.com.tr

20 Haz 2016 - 15:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler