Türk Hava Yolları Yetiştirmek Üzere Pilot Alımı Başvurularını Almaya Devam Ediyor

Türk Hava Yolları'nca aylar önce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda pilot alımı yapılacak. Gerekli tüm açıklamalar KPSS CAFE tarafından sizlere açıklanmaya devam ediyor. Başvuru hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde...

Türk Hava Yolları yetiştirmek ve eğitimlerini vermek üzere pilot alımı yapacak.

Türk Hava Yolları'na çok sayıda pilot alınacak ve alınan personeller kurum tarafından tam olarak eğitilecek.

Türk Hava Yolları, yetiştirmek üzere alacağı pilot adaylarında çok sayıda şartı aynı anda görmek istiyor. Bu şartlar uzun bir liste olarak karşımıza çıkıyor. Adayların T.C. Vatandaşı olmak, En az lisans derecesi mezunu (örgün veya açıköğretim) olmak, 01.01.1987 tarihinden sonra doğmuş olmak, Erkek adaylar için boy 165 cm'den kısa, 190 cm'den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine uygun olmak, Bayan adaylar için boy 160 cm'den kısa, 190 cm'den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine uygun olmak şartlarına birebir uyması şart.

Bunların yanında pilot olmak isteyen adayların  Askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, daha önce THY A.O. ve THY A.O.' nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmış olmamak niteliklerine de uyuyor olması gerekiyor.

Adayların başvuru yapabilmek için tüm bu şartları eksiksiz bir şekilde bünyesinde taşıması şart koşuldu. Türk Hava Yolları'nın aylardan devam eden başvuruları 30 Nisan 2017 tarihinde sona erecek. Adaylar kurum sayfasında bu şekilde bir CV doldurarak başvuruda bulunabilecek.

Türk Hava Yolları Yetiştirmek Üzere Pilot Alımı hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isterseniz lütfen TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE haber sitesi'ni takipte kalınız. Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Mar 2017 - 23:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler