TÜMSİAD Genel Başkanı Açıkladı! 1 Ayda 5.000 Kişilik İstihdam Gerçekleşti

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği Genel Başkanı tarafından yapılan açıklama dahilinde İstihdam Seferberliğine katılan ve bir aylık hedeflerini tutturan TÜMSİAD alımlarına devam edecek. İşte İstihdam seferberliği, işte 5.000 kişilik istihdam açıklaması...

TÜMSİAD Genel Başkanı Açıkladı! 1 Ayda 5.000 Kişilik İstihdam Gerçekleşti

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği İSTİHDAM SEBERLİĞİ'ne katıldı ve bir ayda kendine 5.000 kişilik istihdam hedefi koyarak işe başladı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Yaşar Doğan, derneği ile beraber hedeflerine ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programına katılan Çalışma Bakanı Müezzinoğlu ile Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı bazı açıklamalarda bulundu. Yaşar Doğan, çalışmalarının devam ettiğini ve 5.000 kişilik istihdamlarını bu şekilde anlattı;

"Tarihi referanduma sayılı günler kaldı. İstihdam konusu, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonominin en önemli yapı taşlarından biridir. Ülkemiz, artan genç ve dinamik nüfusa sahiptir. Bu, ülkemizin gelişmesi anlamında bizlere bir fırsat sunmaktadır. Ancak bu dinamik nüfus potansiyelimizi, üreten bir ekonomik yapı içerisinde değerlendiremezsek bu fırsat maalesef işsizlik ve hedeflerden sapmayı da beraberinde getirir. Hükümetimiz potansiyeli fırsata dönüştürmek için çeşitli projeler üzerinde çalışmakta ve hayata geçirmektedir.

TÜMSİAD olarak bir ay önce belirlemiş olduğumuz 5 bin istihdam hedefini şu anda tutturduk. Aynı inançla çalışmalarımızı arttırarak devam ediyoruz."

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. Memur personel işçi alım ilanları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Mar 2017 - 02:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Adem çiçek - 6 milyon işsiz olan bir ülkede büyük ilerleme 5 bin kişi kimi kandırıyorsunuz salakmj var karsinizda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 02:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler