TÜBİTAK Çok Sayıda Pozisyonuna Kadrolu Personel Alıyor (KPSS Şartlı - Şartsız)

TÜBİTAK, yayımladığı ilan duyuruları kapsamında çok sayıda personel alımı yapacak. Bu alımların bazıları KPSS puanı gerektirir iken, bazıları için KPSS'ye girmiş olmak yeterli. Bazı alımlarda ise KPSS şartı aranmıyor. İşte o ilanlar...

TÜBİTAK ile TÜBİTAK MAM 4 ayrı ilan yayımlayarak personel alımı yapacaklarını kamuoyuna bildirdi. Alımlarda kuruma toplam 17 personel alımı yapılacak.

TÜBİTAK alımlarının bir kısmı KPSS ile, bir kısmı KPSS'siz bir şekilde yapılacak. Alımlar kapsamında kuruma uzman yardımcısı, şoför, büro memuru, sekreter, güvenlik görevlisi, Matbaa Teknisyeni, ve uzman personeli alımı gerçekleştirilecek.

Hangi pozisyon için hangi şartlar gerekir?
TÜBİTAK MAM BYİS VE BYKG Kadrolu uzman yardımcısı ve uzman personeli alım ilanına başvuracak adayların KPSS şartı yoktur. TÜBİTAK MAM büro memuru ve şoför alımı için adayların KPSS sınavına girmiş olması yeterlidir. TÜBİTAK 2 adet Büro Memuru , 1 adet Matbaa Teknisyeni, 2 adet Matbaa Teknisyeni, 2 adet Sekreter, 1 adet Güvenlik Görevlisi alımlarına başvuracak adayların KPSS'den en az 60 puana sahip olması şarttır.

BAŞVURU SÜRECİ;

 Yukarıda gördüğünüz pozisyonlara alım yapacak olan kurumun, KPSS ŞARTI dışında aradığı başka özellikler, nitelikler ve şartlar da bulunuyor. Şartlara uyan adaylar başvuruları kurumun kendisine bizzat yapacak. TÜBİTAK MAM Büro Memuru ve Şoför Alımı başvuruları 30 Ocak 2017'de, TÜBİTAK MAM KPSS ŞARTSIZ Kadrolu uzman personel alım başvuruları 2 Şubat 2017'de sona erecek. Başvurular hakkında tüm ayrıntıları alttaki linklerden öğrenebilirsiniz.

TÜBİTAK BÜRO MEMURU VE ŞOFÖR ALIMI AYRINTILARI İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

TÜBİTAK MAM KPSS'SİZ 7 UZMAN PERSONEL ALIMI AYRINTILARI İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

TÜBİTAK KPSS'DEN 60 PUAN İLE 8 PERSONEL ALIMI AYRINTILARI İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

Alımlar hakkında tüm sorularınız ve düşünce beyanlarınız için lütfen TIKLAYINIZ. Diğer tüm personel alımları için ise BURAYA TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 17:40 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler