TÜBİTAK Personel Alımı Başvuruları İçin Son Saatler

TÜBİTAK personel alımları tüm hızı ile sürüyor. Kuruma 18 adet personel alınacak. Adaylar tüm şartları inceledi ve başvurularını gerçekleştirdi. Henüz başvurular bitmiş değil. Başvurular 27 Şubat 2017 tarihinde sonlanacak. gerekli tüm açıklamaları son kez sizler için derledik.

TÜBİTAK Personel Alımı Başvuruları İçin Son SaatlerTÜBİTAK, bünyesine devamlı olarak personel alımları yapıyor. 18 personel alım ilanında ise sürecin sonuna geliniyor. Başvurular adaylar tarafından acele ile yapılmaya devam ediyor.

TÜBİTAK bu alımı kapsamında 18 adet uzman ve uzman yardımcısı alımı yapmaya hazırlanıyor. Kurumun adaylardan istediği bazı şartlar ve özellikler bulunuyor.

Hangi şartlar dahilinde alım yapılıyor?
Kurum adaylarında alttaki şartların tamamını ve daha fazlasını görmek istiyor. 18 personel alım ilanında gerekli şartlar; 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu'nca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4'lük sistemde en az 2,50 olmak, Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, "www.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıtlı olmak olarak sıraya giriyor. Şartların tamamı ilan metninde.

TÜBİTAK 18 PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI 27 ŞUBAT 2017 tarihinde son bulacak. TÜBİTAK personel alım ilanlarından ve  memur alımlarından haberdar olup, kendinize uygun ilanı bulabilmek isterseniz KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz. Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 19:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler