TÜBİTAK Personel Alım İlanı Başvuruları Devam Ediyor

TÜBİTAK'ın yayımladığı ilan duyurusu ile kuruma 18 personel alınacak. Başvurular bir süredir devam ediyor. Peki şartlar neler? alımlar hangi şehirlerden yapılacak? haberimizde...

TÜBİTAK'ın Şubat ayı başında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma yeni personel alımları yapılacak. TÜBİTAK'ın hali hazırda birçok personel alım ilanı bulunuyor. Çok sayıda aday TÜBİTAK'ın alımlarını sürekli olarak gözlemliyor ve başvurularda bulunuyor.

TÜBİTAK'a 18 adet uzman ve uzman yardımcısı alımları gerçekleştirilecek. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor. 18 Kişinin alınacağı ilana binlerce aday başvuruda bulundu.

Kurumun adaylarda aradığı bazı özellikler ve şartlar var. Bunlar; Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak olarak sıralanıyor.

Üstelik gerekli şartlar bunlarla sınırlı değil. Adayların 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu'nca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Ağırlıklı lisans mezuniyet not ortalaması 4'lük sistemde en az 2,50 olmak şartlarına da haiz olmaları şart. Tüm bu şartları bünyesinde bulunduran adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILIR?
TÜBİTAK 18 personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların en geç 27/02/2017 saat 17:00'ye kadar yapılacak. İlana başvuruda bulunmak için "www.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıtlı olmak zorunlu.

TÜBİTAK personel alım ilanlarını sürekli olarak sizlere duyurmaktayız. Daha fazla bilgi için kurumun resmi web sayfasına erişim sağlayabilir, ilanların devamı için bizi takipe devam edebilirsiniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Şub 2017 - 00:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler