TÜBİTAK KPSS'den 60 Puan ile Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK tarafından 18 Ocak 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Her pozisyon için farklı şartlar aranıyor. Tüm ayrıntılar haberimizde...

TÜBİTAK'ca yayımlanan ilan duyurularında kuruma işçi alımları yapılacağı kamuoyuna bildirildi. İlan duyuruları kapsamında gerekli tüm bilgilendirmeler yapıldı.

TÜBİTAK personel alım ilanlarında açık olan pozisyonlar ve alınacak sayılar ; 2 adet Büro Memuru , 1 adet Matbaa Teknisyeni, 2 adet Matbaa Teknisyeni, 2 adet Sekreter, 1 adet Güvenlik Görevlisi olarak belirtildi. BAŞVURU yapan tüm adayların KPSS'den en az 60 puan almış olması şart.

Benzer ilanları takip etmek ve çok daha fazla memur alım ilanı görmek için lütfen TIKLAYINIZ. Bu önemli personel alımlarının cep telefonunuza gelmesi için lütfen TIKLAYINIZ.

GEREKLİ ŞARTLAR;
TÜBİTAK personel alımlarında istenen şartlar her pozisyon için farklılık gösteriyor. Kurum bazı pozisyonlar için 1 yada 2 yıllık deneyim arıyor.

BAŞVURU SÜRECİ;
TÜBİTAK ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ'nin İŞKUR resmi web sayfasında yayımladığı ilanda tüm ayrıntıları ve bilgileri bulabilirsiniz. İlana İŞKUR resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz. BAŞVURULAR işkur il müdürlüklerinden ve İŞKUR resmi web sayfasından yapılacak.

TÜBİTAK'ın alım yapacağı büro memurunda aradığı özellikler; GÜVENLİK SORUŞTURMASI ENGELİ BULUNMAMAK, KAMU HAKLARINDAN YASAKLANMAMIŞ VE DEVLET MEMURU OLMASINA ENGEL BİR SUÇ KAYDINA SAHİP OLMAMAK, MS OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLMEK, ANALİTİK DÜŞÜNME VE PROBLEM ÇÖZME YETENEĞİNE SAHİP OLMAK, İLETİŞİM BECERİSİ KUVVETLİ, SORUMLULUK SAHİBİ VE SONUÇ ODAKLI OLMAK, KOLAY VE HIZLI ÖĞRENİP UYGULAMAYA GEÇİREBİLMEK, EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN OLMAK olarak sıralanıyor.

Daha fazla bilgi için lütfen İŞKUR resmi web sayfasından ilan metnini inceleyiniz. 
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA 

18 Oca 2017 - 22:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler