TÜBİTAK Farklı Şehirlerde Çok Sayıda Pozisyonuna Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK, yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapacağını tüm adaylara açıkladı. Yayımladığı 2 ayrı duyuru ile tüm ayrıntıları kamuoyunun erişimine sundu. Alımlar hakkındaki tüm açıklamalar ve detaylar kpsscafe'de...

TÜBİTAK, Farklı Şehirlerde Çok Sayıda Pozisyonuna 32 Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK TEKNOLOJİ TRANSFER VE SANAYİLEŞTİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI İLE ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI'NA PERSONEL ALINIYOR

TÜBİTAK, 15 Mart 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak pozisyonlar, sayılar, alım yapılacak şehirler ve koşulların tamamı duyuruldu.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE POZİSYONLAR;

TÜBİTAK'ın 2 ayrı bölümüne toplamda 32 personel alımı yapılacak. Alımlar Ankara ve Gebze'de yapılacak. Alım yapılacak olan pozisyonlar, Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı/ Bilimsel Programlar Uzmanı, Test ve Analiz Sorumlusu, (Proje izleme ve Değerlendirme (PiD) Sorumlusu, Baskı Devre Sorumlusu, Ürün Sınıflandırma ve Kod Verme Sorumlusu, Mekanik Tasarım Sorumlusu, Üretim Planlama, Test ve Kalite Kontrol Sorumlusu, Üretim Gerçekleştirme Teknikeri, Mekanik Teknikeri olarak sıralanıyor.

TÜBİTAK'ın iki bölümüne alım yapacağı personeller ve alım yapacağı şehirler yukarıda bahsettiğimiz şekilde sıralanarak adaylara tüm ayrıntıları ile açıklandı. Alım yapılacak olan genel pozisyon adı arge personeli olarak geçiyor. Adaylardan her pozisyon için farklı özel şartlar istenir iken, birde tüm adaylarda aranan genel şartlar bulunuyor.

GENEL ŞARTLAR;
TÜBİTAK, adaylarının tamamında Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen Suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, göreve ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak. 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak şartlarının tamamını görmek istiyor. Genel şartların devamı ve özel şartların tamamı ilan metninde!

BAŞVURULAR
TÜBİTAK personel alım ilanı başvuruları en geç 05/04/2017 saat 17:00’ye kadar yapılmış olmalı. Adayların öncelikle  “www.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olması ve oradan işlemleri gerçekleştirip başvuru yapması gerekiyor. Diğer türlü başvurular kurum tarafından kabul edilmeyecek. İlanın tüm ayrıntılarına alttaki linklerden erişim sağlayabilirsiniz.

TÜBİTAK TEKNOLOJİ TRANSFER VE SANAYİLEŞTİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI PERSONEL ALIM İLANI İLE AYRINTILARI

TÜBİTAK ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI VE TÜM DETAYLARI

Sizler için hazırlanan ve kolay erişim imkanı olan ---> Grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

15 Mar 2017 - 18:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler