TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi KPSS'den 60 Puan ile İşçi Alımı Yapacak!

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, bünyesinde istihdam etmek üzere işçi alımları yapacak. Üstelik alımlar lise mezuniyeti ve KPSS'den 60 puan ile yapılacak.

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, İŞKUR ile oluşturduğu alım ilanını İŞKUR resmi web sayfasından ilgililere duyurdu. 

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, 1 adet daimi tam süreli Çocuk Gelişim Elemanı alımı yapacak. İlana başvuracak adayların Lise mezunu olması ve KPSS'den 60 puan almış olması yeterli.

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, ilanda adaylarında aradığı nitelikleri de belirtti.TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi, personeli sözleşmeli olarak sitihdam edecek ve asgari ücret ödemesi yapacak. Adayların bir senelik deneyime sahip olması gerekiyor.

Adayların lise ve dengi kurumlardan , Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Çocuk Gelişimi ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinden mezun olması gerekir.

İşe alınan personel Ankara Çankaya'da istihdam edilecek. Daha ayrıntılı bilgiyi İŞKUR resmi web sayfasından alabilir, başvurularını il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından gerçekleştirebilirisiniz.

Kpsscafe.com.tr

23 Eki 2016 - 10:04 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler