TKDK Memur Alımı Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı destekleme Kurumu tarafından DPB aracılığıyla memur alım ilanı yayımlandı. İşte yayımlanan ilanın detayları ve başvuru şekli.

TKDK Memur Alımı Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli
TKDK Memur Alımı Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Tarım ve  Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan duyurunun ardından beklenne ilan DPB üzerinden yayımlandı.

Yayımlanan ilanda denetçi, uzman, mütercim ve destek personeli kadrolarında istihdam etmek üzere 200 personel alımı yapılacağı belirtildi. İlanın yayımlanması ile birlikte başvuru şartları da netleşti. İşte Tarım ve Kısal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından yayımlanan ilanın detayları.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Başvuru Genel Şartları

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

# Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

# 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

# Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut erteletmiş veya yedek sınıfta geçirmiş
olmak,

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak,

# Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak

Başvuru Özel Şartları

Kamudan alımı yapılacak olan 4 adet personel için istenen eğitim şartı

Açıktan alımı yapılacak 4 personel için istenen mezuniyet şartı

Uzman Yardımcısı Pozisyonu

Uzman Yardımcısı pozisyonuna alımı yapılacak 40 kişinin istihdam edileceği iller ve istenen mezuniyet şartı

144 Uzman Alımı

Açıktan yapılacak 144 uzman alımına başvuru yapacak adayların istihda medileceği iller ve mezuniyet şartı

7 Adet Destek Personeli Alımı

Destek personeli pozisyonunda istihdam edilmek üzere alınacak personellerin çalışacağı iller ve mezuniyet şartı

1 Mütercim Alımı

Yayımlanan ilanda 1 İngilizce Mütercim Tercüman alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuru Şekli ve Tarihi

05.08.2017–09.08.2017 tarihleri arasında, (http://www.tkdk.gov.tr) internet adresinden ulaşabilecekleri başvuru formunu elektronik ortamda dolduracaklardır. Adayların mezun oldukları bölüme uygun tek başvuru kodunu seçme ve en fazla 5 (beş) hizmet birimini tercih etme hakkı vardır. (Örnek: AUZ03 başvuru kodu için Ağrı, Amasya, Elazığ, Kars, Ordu). İsteyen adaylar “Tercih ettiğim Hizmet Birimlerine yerleştirilememem durumunda Kurumunuzun takdir ettiği diğer herhangi bir hizmet birimine yerleştirilmek istiyorum.” seçeneğini işaretleyebilirler. Başvuru işlemini tamamlamak için “Kaydet” butonuna basarak Başvuru Formunun çıktısı alınmalıdır.

İlan metnine gitmek için lütfen TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

26 Tem 2017 - 09:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler