TKDK 200 Memur Personel Alım İlanı Yayımlandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu memur personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilan ile TKDK 200 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte yayımlanan ilanın detayları.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Kurum tarafındna yapılan açıklamda 200 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanında 184 uzman, 8 denetçi, 1 mütercim ve 7 destek personeli olmak üzere toplamda 200 personel alımı yapılacağı belirtildi. Personel alım ilanı kurumun resmi internet sitesinde bulunan duyurular kısmında yayımlandı. Personel alımı için giriş sınavının uygulanacağını belirten kurum, sınavın 10 Eylül 2017 tarihinde gerçekleşeceğini belirtti.

Başvuru Yapılacak İller

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından yapılan duyuruda personel alımı için başvuruların Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ardahan, Çankırı, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Karaman, Kars, Kastamonu, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van ve Yozgat İllerinde bulunan Kurum Koordinatörlüklerine yapılacağı belirtildi.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Kurum tarafındna yapılan duyuruda ilgili personel alımına başvurucak adaylarda, ziraat, gıda, su ürünleri, inşaat, elektrik-elektronik, makine, endüstri mühendislikleri, iktisadi ve idari bilimler, veteriner, hukuk fakülteleri ve mütercim tercümanlık bölümlerinden mezun olmaları şartı aranacağı belirtildi.

İlgili personel alımına ait detayların önümüzdeki günlerde yapılacağının belirtildiği duyuruya ulaşmak için lütfen TIKLAYIN

Memur Alım İlanlarından Anında Haberdar Olmak İçin;

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Tem 2017 - 17:42 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler