TEİAŞ Memur Alımı Başvuruları Başladı-İşte Şartlar

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından yayımlanan memur alım ilanına başvurular bugün başladı. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak?

TEİAŞ personel alım ilanına başvurular başladı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından geçtiğimiz hafta DPB'de yayımlanan ilanda 10 personel alımı yapılacağı bildirilmişti. Yayımlanan ilana başvurular bugün itibariyle başladı.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanda TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Müfettiş Yardımcısı pozisyonunda istihdam etmek üzere 1o personel alımı yapacağını duyurmuştu. İlana başvuru yapan adaylar arasından 200 kişi, giriş sınavına alınacak. Giriş sınavını başarı ile geçen adaylar sözlü mülakata alınacak ve atamaya hak kazanan adaylar bu şekilde belirlenecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

# 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde yazılı nitelikleri taşımak.

# TEİAŞ Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına bir defadan fazla katılmamış olmak.

# Askerliğini yapmış, erteletmiş veya askerlikten muaf olmak.

# Görevini devamlı olarak yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

# Sicil, tutum ve davranışları bakımından Müfettişliğe engel bir hali bulunmamak.

YAŞ VE MEZUNİYET ŞARTI

# 01 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01 Ocak 1983 ve daha sonra doğanlar sınava girebileceklerdir).

# Eğitim süresi en az 4 yıl olan Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yerli veya yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak.

SINAV ŞARTI

ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından, KPSS P48 puan türünden 75 ve daha yüksek puan almış olmak ve sınava başvuran adaylar arasında en yüksek puan sıralamasına göre ilk 200 kişi içinde bulunmak (Eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu puana sahip adayların tümü sınava çağrılacaktır).

2016, 2017 veya 2018 yılları içinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden birinden en az 60 puan veya 2016, 2017 veya 2018 yılları içinde yapılan diğer yabancı dil seviye tespit sınavlarından ÖSYM'nin buna denkliğini kabul ettiği puanı almış olmak.

BAŞBURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte 9 Mart 'a kadar “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2 A Blok (Kat:15) (06520) Balgat/Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

# Başvuru formu
# KPSS sonuç belgesi
# Yabancı Dil sonuç belgesi
# Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği
# 2 vesikalık fotoğraf

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Şub 2018 - 09:53 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Anlamiyorum - Neyine yds isteniyor kpss 75ve yukarisi istenmis zaten yeterli degil mi. Bogdunuz sinavlarla Yok deneyim yok bilmemne yok yas ee öldük zaten is sahibi olucaz derken oyy oyy :(

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 09:53
01

Allah belanızı vermesin - Bunların hiçbiri insan değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 09:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler