TEİAŞ Lise Mezunu 111 Personel Alımı Başlıyor!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) yayımlanacak olan niteliklerine uygun, 111 en az lise mezunu personel alımı gerçekleştirecektir. İlan detayları, başvuru koşulları ve TEİAŞ 111 personel alımına yönelik tüm detaylar haberimizdedir...

TEİAŞ Lise Mezunu 111 Personel Alımı Başlıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

TEİAŞ, Devlet Personel Başkanlığı resmi web sitesinde bir duyuru yayımlamıştır. Yayımladığı bu duyuruda, kurum bünyesine yakın zamanda 111 personel alımı yapacağını aktaran kurum, en az lise mezunu olan adayların başvurularını değerlendirmeye alacaktır.

İlan İŞKUR üzerinden yayınlanacak olup, başvuruda bulunacak olan adayların 16.01.2017 tarihi itibariyle İŞKUR resmi web adresini kontrol etmeleri gerekli görülmektedir. Lise mezunu personel alımının yapılacağı şehirlere göz atacak olursak:

Yukarıda da görüldüğü üzere hemen hemen ülkenin her ilinde lise mezunu personel alımı gerçekleştirilecektir. Lise mezunu olan ve ilgili şartları taşıdığını düşünen adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik - Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü - Yüksek Gerilim Sistemleri - Endüstriyel Bakım Onarım mezunu) ve Elektronik Teknisyeni kadrosu için de(Lise ve dengi okulların Elektronik –Haberleşme Sistemleri – Otomasyon Sistemleri mezunu) olunması gerekli görülmektedir.

İlana başvurular başladığında bildirim almak için > TIKLAYINIZ

Tüm ilanlar cebinize bildirim olarak gelsin isterseniz > TIKLAYINIZ

Memur alım ilanları ve yardımlaşma grubumuz için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | ANKARA

14 Oca 2017 - 16:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Burak - Bu alımların sonuçları açıklanmadı mı daha yoksa ben mi kaçırdım her yere baktım hiçbirşey yazılmamış. E-devlet'te başvuru sorgula diyorum başvurunuz yoktur diyor ama işkurda görünüyor. Nasıl bir olay anlayamadım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 16:55


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler