TEİAŞ En Az Lise Mezunu 200 Kadrolu Personel Alım İlanında Güncelleme!

TEİAŞ 200 Kadrolu personel alımında düzenlemeye gidildi. Konuya dair yapılan bilgilendirme ve detaylar kpss cafe adresinde..

TEİAŞ 200 Kadrolu Personel Alım İlanında Güncelleme!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü'nün Taşra Teşkilatına gerçekleştireceği sürekli işçi alım ilanında güncelleme yapıldı. TEİAŞ tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan personel alım duyurusunda güncelleme yapıldığına dair bilgilendirme Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesi üzerinden duyuruldu.

Söz konusu güncellemeye göre TEİAŞ 16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu) , 137 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) ve 47 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacak.

Personel alımına dair başvuru işlemleri 20 ile 29 Mart 2017 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. Alımların yapılacağı iller ve pozisyonlara dair detayları aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

TEİAŞ Kadrolu personel alım duyurusu için TIKLAYINIZ

Kamudan personel alımları, gündemden gelişmeler, son dakika duyuruları ve daha da fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Mar 2017 - 14:37 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

sedat can - Makina bakım ve onarım mezunu başvuru hakkı var mı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mart 14:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler