TEİAŞ En Az Lise Mezunu 200 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuruları Sona Eriyor (İnternetten Başvuru)

TEİAŞ Genel Müdürlüğü'nün, taşra teşkilatı için gerçekleştireceği 200 kadrolu personel alımı için başvuru sürecinde sona gelindi. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor. Detaylar kpss cafe'de...

En Az Lise Mezunu 200 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuruları Sona Eriyor (İnternetten Başvuru) 

TEİAŞ Genel Müdürlüğü'nün , Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazete ve Basın İlan Kurumu , İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı duyurusunu siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. Söz konusu ilana göre kurumun taşra teşkilatına 16 Elektronik Teknisyeni , 137 Elektrik Teknisyeni ve 47 Elektrik Teknikeri alınacak.

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI BAŞVURABİLİR?

Elektronik Teknisyeni alımı için başvuracak adayların (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu olması, Elektrik Teknisyeni alımı için başvuruda bulunacak adayların (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu olması, Elektrik Teknikeri alımı için başvuruda bulunacak adayların (Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Başvurular için son gün bugün. Başvurular İŞKUR il müdürlükleri ve İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

DAHA FAZLA PERSONEL ALIM İLANINI TÜRKİYE'NİN EN İYİ GRUBUNDAN ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM MEMUR HABERLERİ CEBİNİZE GELSİN, MEMURLUĞA GİDEN YOLDA BİR ADIM ÖNDE OLUN. CEP TELEFONU UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Mar 2017 - 09:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler