TEDAŞ 49 Kadrolu Kamu Personeli Alacak! Başvurular ve Detaylar

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) 49 kadrolu kamu personeli alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana başvuru şartları ve detaylarına haberimiz aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz...

TEDAŞ 49 Kadrolu Kamu Personeli Alacak! Başvurular ve Detaylar
Haber albümü için resme tıklayın

TEDAŞ tarafından yayımlanan 49 kadrolu kamu personeli ilanında adayların başvuru için taşıması gereken nitelikleri ve detayları aşağıda yer alacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilgili kılavuza ve başvuru detaylarına aşağıdan erişim sağlayabileceklerdir.

POZİSYONLAR

ŞARTLAR

- Alınacak personel 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde istihdam edileceğinden, yürürlükte olan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelikte belirtilen genel şartlar dışında yukarıda belirtilen şartlarla birlikte;

- Personel istihdamının Türkiye İş Kurumu aracığı ile yapılması zorunluluğu bulunduğundan

Belirtilen pozisyonlara, şartları uyan adayların ilgili İş-Kur Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

- İlgili İş-Kur Müdürlüğünce gönderilecek adayların sözlü sınavları TEDAŞ Genel Müdürlüğü (Ankara) adresinde yapılacaktır. - Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı kanunun 22nci maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil haklarının bulunmadığı ve 2014/7140 sayılı kararname eki esaslara göre 657 sayılı kanunun 4/C maddesi kapsamında geçici personel olarak atanamayacaklardır.

Kılavuza ulaşmak için> TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

03 May 2017 - 12:13 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Murat - Elektrik teknikeriyim. Neden elektrik teknikeri almıyor tedaş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 12:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler