TC Merkez Bankası Kadrolu Personel Alımı Yapacak! Başvuru Tarihi Yaklaşıyor

Merkez Bankası'nca geçtiğimiz aylarda yapılan açıklama kapsamında kuruma yeni kadrolu personeller katılacak. Alıma dair kılavuz yayımlanmış, daha önce sizlere aktarmıştık. Başvurular yaklaşır iken, ayrıntıları haberimizde kolayca bulabileceksiniz.

Merkez Bankası Kadrolu Personel Alımı Yapacak! Başvuru Tarihi Yaklaşıyor 

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamalar dahilinde kuruma sözleşmeli ve kadrolu personeller alınacak. Sözleşmeli personel başvuruları geçtiğimiz hafta sonlandı. Şimdi sıra geldi kadrolu personel alım başvurularına. Kadrolu personel alımında kuruma araştırmacı alınacak.

GEREKLİ KRİTERLER
Haziran ayında başlayıp, Temmuz ayında sona erecek olan Merkez Bankası kadrolu personel alım ilanı başvuruları için adayların bazı şartlara nail olması şart. 
Gerekli şartlar;

En az dört yıllık eğitim veren Türkiye veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarının; iktisat, ekonometri, maliye, işletme, finans, matematik veya istatistik bölümlerinde lisans eğitimini veya iktisat, finans veya finansal matematik alanlarında yüksek lisans eğitimini tamamlamış veya bu bölümlerde son dönem öğrencisi olmak  2017 Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 85 KPSSP1 puanı veya son başvuru tarihi itibarıyla son iki yılda yapılan GRE sınavından en az 158 sayısal puan veya Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavından (ALES) en az 85 sayısal puan veya GMAT sınavından en az 630 puan almış olmak gibi gibi. tamamı en alttaki ilan linkinde! 

ALIM SÜRECİ
Merkez Bankası kadrolu araştırmacı alımında adaylar yazılı meslek sınavı, test ve komisyon mülakatına katılacak.

BAŞVURU SÜRECİ
Merkez Bankası kadrolu personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar 19.06.2017 tarihinden 03.07.2017 tarihi saat 17.30’a kadar Bankanın Genel Ağ sitesi İnsan Kaynakları sayfasından, istenilen belgeleri yüklemek suretiyle elektronik yolla yapacak.

İLAN METNİ VE TÜM AYRINTILAR
Merkez Bankası personel alımına dair tüm aklınıza takılanlar ve kurumun bilmenizi istediği tüm bilgilendirmeler için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Ücretsiz haber alma imkanı! Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız                   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 May 2017 - 21:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler