Tarım Bakanlığı 50 ve 60 KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Tarım Bakanlığı farklı kadrolarda istihdam etmek üzere KPSS 50 ve 60 şartı ile memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuruları devam eden ilanların detayları haberimizde.

Tarım Bakanlığı 50 ve 60 KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor
Tarım Bakanlığı 50 ve 60 KPSS ile Kamu Personeli Alımı Yapıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, yayımladığı iki ilanında kamu personeli alımı yapacağıı duyurdu.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, iki kadroda istihdam etmek üzere 24 adet personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilanlarda alınacak personellerin bilişim personeli ve mühendis kadrolarında istihdam edileceğine yer verilirken mühendis kadrosuna yapılacak alımda istenen KPSS şartının 50 olduğuna yer veriirken bilişim personeli kadrosunda istihdam edilecek personeller için KPSS 60 şartı arandığına yer verildi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İki ilana başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru genel şartları şu şekilde verildi:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan ( zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık) mahkum olmamak. Atanacağı görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Başvuru yapacak adaylardan, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BİLİŞİM KADROSU MEZUNİYET ŞARTI

MÜHENDİS KADROSU İÇİN İSTENEN ŞARTLAR

GTHB mühendis alımı başvuru detayları içinTIKLAYIN

Bilişim personeli alımı başvuru detayları için TIKLAYIN

MEMUR VE PERSONEL ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

22 Haz 2018 - 14:19 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler