Tapu Kadastro En Az Önlisans Mezunu 1300 Personel Alımı Başvurularında Son Saatler!

2017/6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 adet personel alımına başvurularda sona gelindi.En az önlisans mezunu 813 tekniker,487 büro personelinin yerleşeceği kuruma alım ile ilgili tüm detaylar haberimizin içeriğinde.

20 Haziran 2017 tarihinde başlayan KPSS 2017/6 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne en az önlisans mezunu 1300 sözleşmeli personel alımının başvuruları bugün sona eriyor.Adaylar tercih işlemlerini bugün saat 23:59’a kadar gerçekleştirebilirler.Aday işletim sistemi üzerinden Tercih işlemlerini gerçekleştiren adaylar ÖSYM’nin belirlemiş olduğu ilgili olduğu bankalara veya kendi ödeme sayfası üzerinden 15 TL yatırarak tercih işlemi sona erecektir.Adaylar ödeme işlemlerini en geç 30 Haziran 2017 saat 23:59 a kadar gerçekleştirmelidirler.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün ÖSYM aracılığıyla yayınlamış olduğu 1300 kişilik kadro dağılımı ise eğitim düzeylerine göre önlisans mezunu 432 adet büro personeli ve 813 adet tekniker,lisans mezunu 55 adet büro personeli olarak belirtildi.

487 Adet Büro Personeli Kadrosuna Müracaat Edecek Adayların Hangi Bölümlerden Mezun Olması Gerekmektedir?

Önlisans mezunu adayların tercih kılavuzundaki ‘’3301: Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama ön lisans programlarının birimden mezun olmak.’’ Nitelik koduna sahip bir bölümden mezun olmaları gerekmektedir.55 adet lisans mezunu büro personeli alım kadrosuna başvuracak adayların ise tercih kılavuzundaki ‘’ 4984 Tapu ve Kadastro / Tapu Kadastro lisans programından mezun olmak’’ nitelik koduna sahip bir bölümden mezun olmaları gerekmektedir.Aynı zamanda önlisans mezunu adayların 16 Ekim 2016 tarafından yapılan KPSS Önlisans sınavından KPSSP93 puan türünden 60 puan almaları gerekmektedir.Lisans mezunu adayların da 22 Mayıs 2016 tarihindeki KPSS Lisans sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 813 Adet Tekniker Alımına Başvuruda Bulunacak Adayların Hangi Bölümlerden Mezun Olması Gerekmektedir?

813 adet tekniker alımına sadece önlisans mezunu adaylar başvurabilmektedir.Önlisans mezunu adayların tercih kılavuzundaki ‘’ 3318 Tapu ve Kadastro, Tapu Kadastro veya Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

3319 Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro ön lisans programlarının birinden mezun olmak.’’ Nitelik kodlarındaki ilgili ön lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Aynı zamanda önlisans mezunu adayların 16 Ekim 2016 tarafından yapılan KPSS Önlisans sınavından KPSSP93 puan türünden 60 puan almaları gerekmektedir.Lisans mezunu adayların da 22 Mayıs 2016 tarihindeki KPSS Lisans sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Tercih işlemlerini bitiren adayların ilgili haberimizdeki bankalara 15 TL yatırarak tercih işlemlerini bitireceklerdir.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) En Az Önlisans Mezunu Yüksek Maaşla 163 Kişi Alacak Haberimize Gitmek İçin Tıklayınız.

Danıştay Başkanlığı En Az Lise Mezunu 85 Zabıt Katibi,Şoför ve Hizmetli Alımı Başvuruları Başladı Haberine Gitmek İçin Tıklayınız.

KPSS 2017/7 İle Tarım Bakanlığı 2017/7 KPSS İle 2058 Memur Alımı Kılavuzu Yayımlandı

KPSS 2017/5 Sağlık Bakanlığı 12 bin 500 Personel Alımı En Düşük Puanlar

KPSS 2017/7 İle Tarım Bakanlığı 2017/7 KPSS İle 2058 Memur Alımı Kılavuzu Yayımlandı Haberine Gitmek İçin Tıklayınız

21.Dönem POMEM Özel Harekat Polisi Alım Şartları İmza Kampanyası Haberine Gitmek İçin Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanı Personel Alımı Açıklaması Haberi İçin Tıklayınız.

KPSS 2017/1 Memur Alımına Tercih Yapacak Adayların Nelere Dikakt Etmesi Gerekir!(Kimler Başvuru Yapamaz Haberi İçin Tıklayınız.

Kpss 2017/1 Kamuya 140 ARFF Memuru (İtfaiyeci) Alımına Başvuru Yapacakların Dikkatine Haberi İçin Tıklayınız

Devlet Mülakatsız En Az Lise Mezunu 6 Bin Personel (Memur, Hizmetli, Şoför, Zabıta, İtfaiye ) Alımı Yapacak Haberine Gitmek İçin Tıklayınız

KPSS 2017/1 En Az Lise Mezunu 355 Zabıta Memuru Alım İlanına Başvuracak Adaylar Dikkat Haberine Gitmek İçin Tıklayınız

KPSS 2017/1 Kamuya En Az Lise Mezunu 211  İtfaiye Eri Alım İlanına Başvuracak Adayların Dikkatine Haberine Gitmek İçin Tıklayınız

3001 Nitelik Koduyla Önlisans Mezunu Adayların Başvuracağı Tüm Bölümler Haberi İçin Tıklayınız.

2001 Nitelik Koduyla Ortaöğretim Mezunu Adayların Başvuracağı Tüm Bölümler Haberi İçin Tıklayınız.

4001 Nitelik Koduyla Lisans Mezunu Adayların Başvuracağı Bölümler Haberi İçin Tıklayınız.

Kpss İle Lise Mezunu Kadrolu Zabıta Memuru Alınacak Haberi İçin Tıklayınız.

Kamuya Lise Mezunu Kadrolu Hizmetli Alımı Yapılacak! Tercih Şartları Açıklandı Haberi İçin Tıklayınız.

Kamuya Kadrolu İtfaiye Eri Alımı Yapılacak ( Kpss Lise , Önlisans, Lisans) İşte Tercih Şartları Haberi İçin Tıklayınız.

Memur Adayları Dikkat! KPSS Tercihleri Hakkında Açıklama Geldi

DPB KPSS 2017/1 Tercih Robotu e-Devlet'de Yayımlandı

Sözleşmeli personel alımlarından,kamu personeli alımlarından,sağlık personeli alımlarından,belediye personel alım ilanlarından ve banka personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için android ve ios uygulamalarımızı ÜCRETSİZ indirebilir,facebook grubumuza vakit kaybetmeden katılabilirsiniz.

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ

Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr KONYA

29 Haz 2017 - 03:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler