Sulama Birliği'ne Lise Mezunu Personel Alınacak (KPSS'den 60 Puan Yetiyor)

Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak. Gerekli tüm olan şartlar ve ayrıntıları ilanda belirtildi. Sizler için haberimizde ayrıntılara yer verdik.

Sulama Birliği'ne KPSS'den 60 puana sahip Lise Mezunu Personel Alınacak

Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği'nin İŞKUR işbirliği ile hazırladığı ilan duyurusu doğrultusunda lise mezunu Elektrikçi personel alımı yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR;

Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği'ne başvuru yapmak isteyen adayların lise mezunu olması ve KPSS'den en az 60 puan almış olması yeterli. Personelin çalışacağı yer belkız nizip pompaj sulama birliği pompa istasyonları,gaziantep ili nizip ilçesi köyleri olarak belirlendi.

Gaziantep Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği'ne başvurmak isteyen adayların birde; EKART BELGESİ,AG-OG USTALIK BELGESİ VE USTA ÖĞRETİCİ BELGESİ SAHİBİ OLMASI VE EN AZ 5 YIL SÜREYLE ÇALIŞMIŞ OLMALARI VE B-A2 SINIFI EHLİYETE SAHİP OLMALARI gerekiyor. Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği'ne daimi tam süreli olarak 1 adet Elektrikçi alımı yapılacak. Başvurular başladı.

NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?
İŞKUR işbriliği ile hazırlanan ilana başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından kolaylıkla yapılabilecek. Başvurular 01 Şubat 2017 tarihinde sonlanacak. Daha fazla bilgiye sahip olmak için lütfen İŞKUR ile iletişime geçiniz.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Oca 2017 - 20:38 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler