Spor Toto Memur Kadrosuna Personel Alacak! Başvurular Sona Eriyor

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın sürekli işçi alımı için başvuru sürecinde sona gelindi. Hangi Bölüm Mezunları Başvurabilir?

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın sürekli işçi alımı için başvuru sürecinde sona gelindi. 15 Mayıs 2018 tarihinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Resmi Gazete, İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı vasıtasıyla yayımlanan 36 kişilik sürekli işçi alımı için başvuru sürecinde sona gelindi.

'Memur Kadrosuna Personel Alım İlanı' başlığı altında yayımlanan duyuruda personel alımı için başvuru işlemlerinin İŞKUR vasıtasıyla gerçekleşeceği belirtilmişti.

BÖLÜM MEZUNİYET ŞARTI

Grafik Tasarımı, Sanat ve Görsel tasarım, Görsel Sanatlar, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık  , Muhasebe, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Bankacılık ve Finans, Muhasebe ve Finansal Yönetim,  İstatistik , Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Elektrik, Elektrik ve Elektrik Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Enerji Bölümü , Bilişim Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mimarlık, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Turizm ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunlarına kontenjan ayrıldığı bildirildi.

DETAYLI BİLGİ İŞKUR'DA

Başvuru sürecine dair tüm bilgiler İŞKUR resmi sitesi üzerinden öğrenilebiliyor.

KPSSCAFE - ANKARA

22 May 2018 - 10:56 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler