Spor Bakanlığı 50 Personel Alımı Başvuruları Sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz ay yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma alınacak olan 50 personel alımı başvuruları tüm hızı ile devam ediyor. Başvurular 24 Şubat 2017 tarihinde sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 50 Personel Alım Başvuruları Önümüzdeki günlerde son bulacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yayımlanan ilan duyurusu ile kuruma tam 50 personel alınacak. Başvurular 13 Şubat 2017 tarihinde başlamıştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 50 personel Alımları KPSS puanı ve sözlü sınav doğrultusunda gerçekleştirilecek. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak, KPSS'den en az 70 taban puanı almak, Başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak şartlarını bünyesinde bulundurması şart.

BAŞVURU SÜRECİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı 50 personel alım ilanı başvuruları 24 Şubat 2017 tarihinde sona erecek. Başvuru yapacak olan adayların ellerini çabuk tutması gerekiyor.

Kurum DPB'de 3 adet personel alım ilanı yayımlamıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı KPSS'den 70 Puan ile 50 Personel Alımı ilan duyuruları için lütfen TIKLAYINIZ. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı gibi kamu kurumlarının personel alım ilanlarını kolaylıkla takip edebilmek için bizi takip etmeye devam ediniz. Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 19:14 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler