SPK Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu! İşte Detaylar

Sermaye Piyasası Kurulu 'nun Kamu Personeli Alımı için başvuru süreci 10 Nisan 2017 tarihinde başlıyor. Başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar...

SPK Personel Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu! İşte Detaylar

Sermaye Piyasası Kurulu 'nun Meslek Personel Yardımcılığı Giriş sınavı için beklenen duyuru dün Devlet Personel Başkanlığı ve SPK resmi sitesinden yayımlanmıştı. Bu duyuruya göre SPK'ya Uzman Yardımcısı, Uzman Hukukçu Yardımcısı, Bilişim Uzman Yardımcısı pozisyonlarında 38 personel alınacak. Bu alımlar için başvuruda bulunmak isteyen adayların her bir pozisyon için belirlenmiş özel şartları ve genel başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

BAŞVURULAR 10 NİSAN 2017 TARİHİNDE BAŞLIYOR

Başvuru işlemleri 10 Nisan ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında başvuru formu ve talep edilen belgelerle (bknz personel alım duyurusu) Kurul’un Ankara’daki merkezine elden veya posta yoluyla yapılacak. Giriş sınavı 6 ile 7 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak. Sınavın Ankara'da Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yapılacağı öğrenildi. Personel alımıyla ilgili tüm detayları barındıran resmi duyuruya aşağıdaki linke tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. SPK Personel Alım Duyurusu için TIKLAYINIZ Kamudan haberler cep telefonuma gelsin diyorsanız TIKLAYINIZ Kamu personeli alımlarıyla ilgili diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

06 Nis 2017 - 15:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler