SON DAKİKA!  Az Önce Duyuruldu Orman Genel Müdürlüğü 2016 KPSS ile Memur Alımı Yapacak

Orman Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatına 95 orman muhafaza memuru alımı yapacağına ilişkin bilgilendirme az önce Devlet Personel Başkanlğı'nda yayımlandı.

SON DAKİKA!  Az Önce Duyuruldu Orman Genel Müdürlüğü 2016 KPSS ile 95 Memur Alımı Yapacak 

Orman Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatına 95 orman muhafaza memuru alımı yapacağına ilişkin bilgilendirme az önce Devlet Personel Başkanlğı'nda yayımlandı.  Söz konusu duyurda başvuruda bulunacak adayların "Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olması gerektiği belirtildi.

İlgili duyuruda Başvurularda KPSS puanlarının dikkate alınacağına yer verildi. 2016 KPSS 'ye giren adayların en yüksek puandan en düşüğe göre sıralanacağı ve sınav aşamasından da başarıyla ayrılan adayların orman muhafaza memuru olarak atanacağı belirtildi.

Başvurular  10 Ağustos'ta başlayacak 21 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvuru işlemleri http://basvur.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresinden yapılacak.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Tem 2017 - 00:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler