Son Dakika: 21. Dönem POMEM 13 Bin Polis Alımı Başvuruları Başladı (Başvuru Kılavuzu Yayımlandı)

Polis Akademisinden bir son dakika duyurusu geldi. Yapılan duyuruda 21. dönem 13 bin polis alımı başvuru kılavuzu yayımlandı ve başvurular alınmaya başladı. İşte POMEM başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı.

Polis Akademisi Başkanlığından son dakika duyurusu geldi.

Pa.edu.tr resmi internet sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 21. dönem POMEM 13 bin polis alımı başvuru ekranının açıldığı ve başvuru kılavuzunun yayımlandığı belirtildi.

Başvuru Tarihleri

POMEM 13 bin polis alımı sınavına internet üzerinden ön başvurular, 25 Eylül ile 06 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular 6 Ekim günü saat:17:00’a kadar https://sinav.pa.edu.tr adresi üzerinden adayın e-Devlet kapısı şifresi ile giriş yapmak suretiyle ve ilgili alanların aday tarafından gerekli bilgileri doldurması şeklinde yapılacaktır.

Başvuru Ücreti

İnternet üzerinden ön başvuru yapan adaylar tarafından sınav başvuru ücreti olan 75.00 TL (Yetmiş beş) 25 Eylül 2017 saat 09:00’dan 06 Ekim 2017 saat 17:00’a kadar Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “21. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba yatırılacaktır. Sadece Halkbank şubelerinden ve ATM’lerinden başvuru ücreti yatırılabilecektir

Başvuru Şartları

POMEM en az ön lisans mezunu 13 bin polis alımı başvuur şartları için aşağıda bulunan ilişkili haber kısmına göz atabilirsiniz.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖN LİSANS MEZUNU ADAYLAR ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

LİSANS MEZUNU ADAYLAR ÖN BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

POMEM haberlerinden, memur haberlerinden, kpss haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Eyl 2017 - 09:13 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

SERHAT - ÖNBAŞVURU YAPAMIYORUM EKRANDA BANKA DEKONTUNA ULAŞILAMADI DİYOR İLK ÖNCE PARAYI MI YATIRMAMIZ GEREKİYOR KILAVUZDA ÖYLE DEMİYOR BİLGİSİ OLAN VAR MI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:13
06

Mustafa - Serhat ben geçen yıl polis için başvuru yapmıştım ilk önce başvuru yapıyordun sonra parayı yatiriyordun. Ama bu sefer ne olacak bilmiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:13
05

Ahmet - Ben ortaöğretim den KPSS girdim bu sene önlisans mezun oldum.Ön lisans KPSS istemişler.Bu konuda bilgisi olan varmı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:13
04

EYÜP TAŞIN - ORTA OGRETIM KPSS SINAVA GIREBILIYOR MU 0531 778 33 41

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:13
03

Mustafa - Maalesef almaz Ahmet kardeş sen ortaogretimden değil de onlisanstan sınava girmiş olsaydın o zaman olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:13
02

Yavuz - Bu lisans adayları için konserlik veya komser yardımcılığı için mi yoksa düz polislik için mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 09:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler