SGK Mülakatsız 193 Büro Memuru Alımında Son Gün! (Hemen Online Başvuru Yapabilirsiniz)

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan 193 büro memuru alımı için adaylara tanınan başvuru sürecinin sonuna gelindi. Adaylar gün bitimine kadar online olarak başvuru yapabilirsiniz.

SGK Mülakatsız 193 Büro Memuru Alımında Son Gün! (Hemen Online Başvuru Yapabilirsiniz)
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) geçtiğimi günlerde ilana çıkmış, kurum bünyesine mülakatsız Ankara' da görev yapmak üzere 193 büro memuru alımı yapılacağını duyurmuştu. Başvuru sürecini 24.04.2017 tarihine kadar şekillendiren kurum, bahsi geçen ilan için son başvuruları topluyor.

Online başvuru imkanının bulunduğu ilana adaylar, bugün sonlanana kadar online platformdan yaklaşık 3 dakikalık bir süre içerisinde başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için detaylara göz atacak olursak:

Başvuru adresi: Adaylar 10/04/2017 - 24/04/2017 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ile https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do adresinde bulunan başvuru ekranına giriş yapacak olup, “Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Büro Personeli Başvuru Formu”nu eksiksiz ve doğru olarak doldurduktan sonra “tamam” ve “onayla” butonuna tıklayarak başvurularını tamamlayacaklardır.

Başvuru formunun doldurulduktan sonra çıktısının alıp aday tarafından saklanması önemle aktarılmaktadır.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir?

kpsscafe.com.tr | KONYA

24 Nis 2017 - 15:12 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler