Sahil Güvenlik KPSS 60 Puan Şartı ile Açıktan Memur Alımı Yapıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda, açıktan 14 memur alımı yapılacağı bildirildi. Alım için istenen KPSS puan şartı 60 olup başvurular internet üzerinden alınmaktadır. İşte ilanın detayları ve başvuru özel şartları.

Sahil Güvenlik KPSS 60 Puan Şartı ile Açıktan Memur Alımı Yapıyor
Sahil Güvenlik KPSS 60 Puan Şartı ile Açıktan Memur Alımı Yapıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından geçitğimiz hafta bir ilan yayımlandı ve açıktan 14 memur alımı yapılacağı bildirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alım ilanını yayımlanmasının ardından başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. Başvuruların başlaması ile birlikte memur olmak isteyen adaylar, internet üzerinden başvuru şartlarını ve şeklinin araştırmaya başladı.

Hangi Pozisyonlara Alım Olacak?

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan memur alım ilanında alınacak personeller, Elektrik Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Elektronik Mühendisi, Makine Mühendisi, Gemi İnşa Mühendisi, Şehir Plancısı, Uzman, Mütercim, Uluslararası İlişkiler ve Anlaşmalar Uzmanı, İş Hukuku ve Sözleşme Uzmanı, Radyo Televizyon Uzmanı ve Sosyal Medya Uzmanı pozisyonlarında istihdam edilecek.

Mezuniyet ve KPSS Şartı

Başvuru Genel Şartları

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindekibelirtilen geneş şartları taşıyor olmak,

# Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (son başvuru gün ay 1999 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1982 ve daha sonra doğanlar başvurabilir.).

# Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak.

# Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru

Adaylar başvurularını 6 Aralık tarihine kadar www.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapacaklardır.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara

18 Kas 2017 - 10:26 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler