Sağlık Bakanlığı THSK 347 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nca yapılan açıklama doğrultusunda kurum bünyesine yüzlerce personel alımı yapılacak. Peki şartlar ve kriterler neler? adayların bilmesi gereken en önemli noktalar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı THSK 347 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanlığı THSK 347 Sözleşmeli EBE Alımı Yapıyor! Kılavuz Yayımlandı!

Sağlık Bakanlığına bağlı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'na ebe alımlarında başvurular ve tercihler başladı! 27 Temmuz 2017 tarihine kadar sürecek olan tercihelr kapsamında kuruma yüzlerce ebe alınıyor.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'na yapılacak alımlar 4924 sayılı Kanunun kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM'nin yapacağı yerleştirmeler ile gerçekleşecek.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu alımlarında 2016-KPSS Lisans sınav sonuçları kullanılacak olup, adayların 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesindeki şartları taşıması gerekiyor.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tercih işlemlerine dair yayımlanan KPSS-2017/8 Tercih Kılavuzu için lütfen TIKLAYINIZ.

ALIM HAKKINDAKİ DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI DUYURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

ÜCRETSİZ ANINDA SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> 

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 10:34 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Şükrü - Zaten kimsede demiyor cevre sagligi teknikeri alalim bu ne bicim halk sagligiymis

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 10:34
01

hayrettin - çevre sağlığını kapatsınlar daha iyi adı var kendisi yok alım yapılmıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 10:34


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler