Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Yapıyor! Başvurular Devam Ediyor

Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan duyurusu ile kuruma personel alınacak. Başvurular tüm hızı ile devam eder iken, artık sona yaklaşıldı. Başvurular 24 şubat'ta sona erecek. detaylar...

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alım ilanı başvuruları devam ediyor. Binlerce aday başvurularını tamamladı. Hala başvuru yapmayanlar için ayrıntıları bir kez daha derledik.

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi kapsamına personel alınacak. 3 adet pozisyona alınacak olan personellerin duyurusu 9 Şubat 2017'de yapıldı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı kapsamında kuruma Geriatri Uzmanı, Halk Sağlığı Uzmanı ve Ekonomi Uzmanı alımı yapılacak.

ADAYLARDA HANGİ ŞARTLAR ARANIR?

*Sağlık Bakanlığı  geriatri uzmanı olabilmek için Tıp doktoru diplomasına sahip olmak ve iç hastalıkları uzmanı olmak, geriatri yan dal uzmanı olarak çalışıyor olmak, ulusal kongrelerde davetli konuşmacı olmak ya da sözel sunum yapmış olmak, alanında yayınlanmış makale sahibi olmak şart.

*Sağlık Bakanlığı halk sağlığı uzmanı alımı pozisyonuna başvurabilmek için Tıp doktoru diplomasına sahip olmak ve halk sağlığı uzmanı olmak, en az doçent düzeyinde akademisyen olmak, halk sağlığı uzmanı olarak en az 5 yıl çalışmış olmak, bilimsel dergilerde, halk sağlığı alanında en az 3 ulusal ve 3 uluslararası yayını bulunmak, en az iki proje veya saha araştırmasında görev yapmış olmak gerekiyor.

*Sağlık Bakanlığı  ekonomi uzmanı alımı başvuru şartları ise 4 yıllık iktisat, ekonomi, işletme, sağlık ekonomisi bölümlerinden mezun olmak ve doktora derecesine sahip olmak, üniversite veya özel sektör kuruluşlarında en az 5 yıl süre ile çalışmış olmak olarak sıralanıyor.

PERSONEL ALIM İLANI HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTERSENİZ LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Tüm personel alım ilanlarına KPSS CAFE'den kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 19:44 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

selma - ben böyle bir ilan göremedim. acaba başvurular nereden yapılıyor???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Şubat 19:44


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler