Sağlık Bakanlığı Danışman Personel Alımı Yapıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar kapsamında kurum bünyesindeki projeye danışman personel alımı yapılacak. Gerekli açıklamaların tamamı yapıldı. Ayrıntıları öğrenmek isterseniz haberimize göz atabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı danışman alımlarına devam ediyor. Daha önce de çok sayıda danışman alımı yapmış olan kurumun başvuruları devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü, Sağlık sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi projesi kapsamında danışman istihdamı yapacak.

BAŞVURULAR 30.03.2017 tarihinde saat 18.00'e kadar Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:39 ( Protokol Plaza) 4. Kat Satın Alma Birimi  Çukurambar/ Çankaya/ ANKARA'ya yapılacak.

GEREKLİ ŞARTLAR;
Üniversitelerin Tıp Fakültesi bölümünden mezun olmak, halk Sağlığı, Biyoistatistik, Epidemiyoloji, Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Bilim Dallarından birinden en az uzman ya da doktora düzeyinde bir unvana sahip olmak, Sağlık alanında ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde makale ve benzeri yayınlar yapmış olmak, Bilgisayarda ofis programları ile raporlama sistemleri, araştırmalarda veri analizi ve uygulamalı çok değişkenli istatistiksel yöntemler alanlarında deneyimli olmak
TERCİH NEDENLERİ;
Epidemiyoloji ya da Biyoistatistik Bilim Uzmanlığı ya da doktorası yapmış olmak, Ulusal düzeyde yapılmış bir araştırmada görev almış olmak, Ülkemiz sağlık sistemi, Bakanlığımızca yürütülmekte olan Sağlığı Geliştirme Projeleri hakkında bilgi sahibi olmak, Sağlık alanında yürütülmüş projelerde aktif olarak araştırmacı, veri analizi ve raporlamalarda görev almış olmak

Sağlık Bakanlığı yayımladığı ilan duyurusuna ek olarak dilekçe ve cv örneklerini adayların erişimine sundu. Daha ayrıntılı bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ.

İşçi memur ve personel alımlarına ulaşmak ve adaylarla fikir alışverişi yapmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı indirip anında haber almak isterseniz ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Mar 2017 - 23:14 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler