Sağlık Bakanlığı Danışman Alımı Başvuruları Devam Ediyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında istihdam etmek üzere danışman alımı yapıyor!

Sağlık Bakanlığı danışman alımı ilanı ile karşımızda!

Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında istihdam edilecek olan rapor bazlı danışman alımına dair bilgiler Sağlık BAKANLIĞI resmi web sayfasında yayımlandı.

Yayımlanan ilan kapsamında gerekli bilgilerin tamamı verildi. Başvurular  31/10/2016 günü saat 18.00'de bitecek! 

İşte o duyuru;

''Performans Yönetimi (Akademisyen) Rapor Bazlı Danışman Alım İlan Metni

Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nda istihdam edilmek üzere aşağıdaki tabloda belirtilen alanda Rapor Bazlı danışman (1 Kişi) hizmet alımı yapılacaktır.

İkraz No: 8531-TR 

Proje Adı: N.3.1 Kamu Hastanelerinde Yenilikçi Sağlık Yönetimi Projesi

İşin Adı

TKHK/2016/CS/N.3.1.8./IC/3

Akademisyen – Performans Yönetimi RAPOR BAZLI/IC

Başvuruların son teslim tarihi 31/10/2016 günü saat 18.00’dir. Başvuruların aşağıda yer alan posta adresine elden/posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir.

Başvuruda bulunan kişilerin, yanlış beyanda bulunmaları adayları bağlamakta olup, bu nedenle beyanların doğru bilgi içermesi önem arz etmektedir.

Elden/ posta yoluyla yapılan başvuruların, ilan ekinde bulunan CV dosyası ve başvuru dilekçesi örneğine uygun olarak, eksiksiz hazırlanması şartı aranacaktır.

Dünya Bankası Satın Alma Kılavuzu Uygunluk başlığı altında 1.13(d) bendi gereğince; adaylar arasında 657 Devlet Memurları Kanunu kapsamında çalışanlar var ise; başvurularından 6 ay önce memuriyetle ilişiklerinin kesilmiş olması gerekmektedir. Memuriyetle ilişiği olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru için gerekli orijinal belgeler, adayların işe kabul edilmeleri kesinleştikten sonra sözleşme aşamasında kendilerinden istenilecektir.

Başvuruda bulunan adaylardan sadece kısa listeye kalanlara e-posta yoluyla geri bildirim yapılacaktır.

Başvuru Adresi:

Posta Adresi: 

T.C. Sağlık Bakanlığı

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu

Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı

Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak 

No:4 06520 Balgat / ANKARA''

Ekler için lütfen

TIKLAYINIZ


Kpsscafe.com.tr

20 Eki 2016 - 10:47 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler