Personel Alımları Devam Eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları devamlı olarak farklı şubelerine personel alımlarında bulunuyor. Aile Bakanlığı'na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının personel alımları haberimizde...

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuruları kapsamında çok sayıda personel alımlarında bulunuyor.

Bu alımlar oldukça dolgun ücretli ve yılda iki ikramiye fırsatlı personel alımları oluyor. Daha çok sosyal yardımlaşma görevlisi alımları yapan kurum, büro görevlisi ve farklı pozisyonlara da personel alımları gerçekleştiriyor.

Devamlı olarak yayımlanan ilan duyurularının bir çoğunun son başvuru tarihi geçmiş durumda olup, 5 adet SYDV ilanının geçerliliği devam etmektedir. Şartları çok iyi olan personel alım ilanlarını takip edebilmek ve başvuruları yakalayabilmek için KPSS CAFE'yi takipte takılınız.

Alttaki SYDV personel alımları kpss şartı ile yapılacak olup, kurum zaman zaman KPSS şartsız personel alımları da yapıyor. Ayrıntılar için aşağıdaki başlıkların üzerine tıklayabilir, uygun olan ilana Aile Bakanlığı resmi web sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Doğanşar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı (KPSS 60 PUAN)

Midyat SYDV Kamu Personeli Alımı (KPSS 60 puan)

Karabağlar SYDV KPSS 60 Puanla Personel Alımı

Hafik SYDV Kamu Personeli Alımı (kpss 60 puan)

Ulubey SYDV KPSS Puanı ile Personel Alımı

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 23:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler