Orman ve Su İşleri Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Kimler Başvuru Yapabilecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün 95 memur alımı için başvuru kılavuzu geçtiğimiz gün bakanlığın resmi sitesinden ve devlet personel başkanlığı'ndan yayımlanmıştı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Memur Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Kimler Başvuru Yapabilecek 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün 95 memur alımı için başvuru kılavuzu geçtiğimiz gün bakanlığın resmi sitesinden ve devlet personel başkanlığı'ndan yayımlanmıştı. 95 Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuru işlemlerinin 10 Ağustos 2017 tarihinde başlayacağının belirtildiği başvuru kılavuzunda işlemlerin online ortamda http://basvur.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ yapılacağının altı çizildi. Başvuru işlemleri 21 Ağustos'a kadar devam edecek.

Peki Orman Muhafaza Memuru alımı için kimler başvuru yapabilir? Orman Genel Müdürlüğü 95 Orman Muhafaza Memuru alımı için balvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması ve KPSS'den en az 50 puan almış olması (KPSSP93) gerekiyor. Ayrıca adayların ;Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Başvuru sürecine dair tüm detaylar için TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Tem 2017 - 23:53 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

AAAA - SARTLARI BELIRTMISSINIZ AMA NIE TAP MEZUNLARI DA GIREBILIYOR MU SINAVA?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 23:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler