Orman Genel Müdürlüğü Memur Alacak! Başvurular Önümüzdeki Hafta Başlıyor

Orman ve Su İşleri Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuru süreci önümüzdeki hafta başlıyor. Daha önce OGM tarafından duyurulan ve Danıştay tarafından yürütmesi durdurulan ilan geçtiğimiz günlerde güncellenmiş ve 95 olarak açıklanan kontenjan 125'e çıkarılmıştı

Orman Genel Müdürlüğü Memur Alacak! Başvurular Önümüzdeki Hafta Başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Orman Genel Müdürlüğü Memur Alacak! Başvurular Önümüzdeki Hafta Başlıyor

Orman ve Su İşleri Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuru süreci önümüzdeki hafta başlıyor. Daha önce OGM tarafından duyurulan ve Danıştay tarafından yürütmesi durdurulan ilan geçtiğimiz günlerde güncellenmiş ve 95 olarak açıklanan kontenjan 125'e çıkarılmıştı.  Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki genel şartları yerine getirmesi gerekiyor ; 

Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuru işlemleri 1 Kasım 2017 tarihinde http://basvur.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/  adresi üzerinden başlayacak ve 15 Kasım 2017 saat 23.59 itibariyle tamamiyle sona erecek. Uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adayların listesi 24 Kasım 2017 tarihinde Orman Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden ilan edilecek.  Uygulamalı sınavların Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Detaylar ve daha fazlası için aşağıdaki başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIM İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eki 2017 - 13:22 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

atama bekleyen orman mühendisi - orman mühendisleri de alım bekliyor duyun artık sesimizi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:22
01

orman mühendisi - niye orman genel müdürlüğüne hiç orman mühendisi mezunu alınmıyor ??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler