Orman Genel Müdürlüğü KPSS'den 50 Puan ile 95 Adet Memur Alımında Bulunacak!

Orman Genel Müdürlüğü'nce yapılan açıklamalar doğrultusunda kuruma çok sayıda memur alımı yapılacak. Çok sayıda şehirden alınacak olan 95 memur, hangi kriterlere göre seçilecek? ayrıntıları kpsscafe.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü Farklı Şehirlerde 95 Adet Memur Alımında Bulunacak! 

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan metni çerçevesinde kurum bünyesine 95 adet orman muhafaza memuru alımı gerçekleştirilecek. Orman Genel Müdürlüğü alımlarını BALIKESİR'de 20, BOLU'da 25, KASTAMONU'da 25, ZONGULDAK'da 25 memur olmak üzere tamamlayacak.

GEREKLİ ŞARTLAR;
Adayların belirli genel ve özel şartlara uyum sağlaması gerekiyor;
a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,

b) Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu almak

c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askeriik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

d) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

e) 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmak,

f) Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman işletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak

BAŞVURULAR
Memur alımına müracaatlar 10.08.2017 - 21.08.2017 tarihleri arasında http://basvur.oqm.qov.tr/hizmetenvanteri/ adresindeki başvuru formunun doldurulması ile yapılacak. Alım sınav ile yapılacak olup, daha fazla bilgiyi kurum web sitesinden alabilirsiniz.

ÜCRETSİZ ANINDA SINIRSIZ VE KOLAY ERİŞİM -> 

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Tem 2017 - 09:11 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

orman mühendisi - orman genel müdürlüğü orman mühendisi alımı yapmayacak mı aylardır bekliyoruz artık orman mühendisi alımı da yapılsın ...!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
07

merve orman - orman mühendisleri ne olacak bizlerde alım istiyoruz aylardır hala alım yok neden..!?!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
06

deniz - orman mühendisi alımı niye yok üvey evlatlar mıyız biz bizde alım istiyoruz yazık ya..!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
05

mehmet ali - unutulan meslek orman mühendisliği orman genel müdürlüğü de orman mühendisi almayacaksa bence kapatın tüm orman fakültelerini ...!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
04

melek - orman mühendislerine ne zaman müjde verilecek yine 10-15 alım mı yapılacak yoksa hiç mi alım olmayacak 95 orman muhafaza memuru alınıyor ama orman mühendisi alınmıyor neden niçin..?!?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
03

burak - orman mühendisi alımı yok mu kamupersoneli.net hani orman mühendisi alınmayacak mı 2016 kpss yapılalı 15 ay oldu hala orman mühendisi alımı yok...!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
02

abdullah - orman mühendisleri de alım istiyor ne zaman bizden de alım olacak acaba...?!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11
01

Aysen - Neden bu kadar cok aliniyor yazik yani soyle 1-2 kisi yeterdi . Bunca insanin emegine ailelerin umutlarina yazik bu ulkenin sagladigi is istihdamina yazik denilecek soz yok. Her lafin basi su kadar kisi aldik bu kadar issizlik orani dustu nereye dustu sen bu ulkede tip okumadikca issizzin kardesim unutma okuyqnlar da bosuna okuyo okumayin yaziktir emeginize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 09:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler