Orman Bakanlığı ile Atom Enerji Kurumu Memur Alımı Yapıyor

Orman Bakanlığı ile Türkiye Atom Enerjisi Kurumu memur alımı yapıyor. yayımlanan ilanlara başvurular devam ediyor. Peki ilanlara başvurular nasıl yapılacak?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Atom Enerjisi Kurumu Devlet Personel Başkanlığı resmi sayfası üzerinden yayımladığı ilanlar ile memur alımı yapacaklarını duyurdu.

DPB aracılığıyla yayımlanan ilanlarda Orman ve Su İşleri Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunda istihdam etmek üzere 7, Türkiye Atom Enerjisi Kurumu ise kendi bünyesinde istihdam etmek üzere Mühendis ve Hukuk pozisyonlarında istihdam etmek üzere 9 personel alımı yapacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Personel Alımı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı sözleşmeli 7 bilişim personeli alımı yapıyor. İlana başvuru yapacak adayların, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4’üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır), 5. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemesı gerekmektedir. Başvuru detayları için TIKLAYIN

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu 9 Personel Alıyor

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Nükleer Enerji Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Hukuk mezunları arasından toplamda 9 personel alımı yapıyor. İlana başvuru yapacak adayların ilgili bölümlerden mezun olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların, Sınava hangi gruptan gireceklerine ilişkin dilekçe, KPSS sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı, Yabancı dil bilgisine ilişkin belgenin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı, Yükseköğrenim diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya Kurumca onaylanmış örneği,  İki adet vesikalık fotoğraf, Özgeçmişi. ile 8 Ocak 2018 Pazartesi günü saat 17:30’a kadar; “Türkiye Atom Enerjisi, Kurumu Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine başvuru yapması veya evrakları posta ile yollaması gerekmektedir.

Memur ve personel alım ilanlarından haberdar olmak için Kpsscafe akıllı telefon uygulamasını ücretsiz olarak indirin.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> tıklayın

KPSSCAFE ios uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

08 Ara 2017 - 20:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler