MSB Milli Savunma Bakanlığı İki Pozisyonda Kamu Personeli Alımları Yapacağını Açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı'nca yapılan açıklamalar doğrultusunda kuruma personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki şartlar neler? alımlar hangi pozisyonlara yapılacak? başvurular ne zaman yapılacak? tüm sorularınızın cevabı bu haberin içeriğinde saklı...

MSB Milli Savunma Bakanlığı İki Pozisyonda Kamu Personeli Alımları Yapacağını Açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan yazılı açıklama çerçevesinde kurumun iki pozisyonuna kamu personelleri alınıyor. başvurular başladı.

Milli Savunma Bakanlığı'na Başmüfettiş ve Müfettiş alımı yapılacak. Kuruma kırk yaşını aşmamış olmak şartıyla kurumlarında Başmüfettiş, Başdenetçi, Başkontrolör, Müfettiş, Denetçi, Kontrolör unvanlarından birini taşıyanlar arasından naklen Başmüfettiş ve Müfettiş alımı yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı Başmüfettiş ve Müfettiş alımı başvuruları  14 Temmuz 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar tamamlanacak. Başvuru adresi ise MSB Teftiş Kurulu Başkanlığı, Devlet Mh. Merasim Sk. Korgeneral Mehmet Sırrı Seyrek Kışlası Bakanlıklar/ANKARA olarak açıklandı. Daha fazla ayrıntıya erişmek isterseniz lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Farklı ilanlara erişim sağlamak için lütfen uygulamaları cep telefonunuza indiriniz.

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

22 Haz 2017 - 01:35 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Eray - Tam olarak şartlar nedir başka bi şart felan yok mu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 01:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler