MSB Kadrolu Personel Alacak! ( Başvurular İnternetten Yapılıyor)

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kadrolu personel alımı için internet sitesi üzerinden başvuruları toplamaya devam ediyor. MSB başvuru işlemleri hakkında detaylar kpss cafe adresinde...

MSB Kadrolu Personel Alımı Başvuruları Sürüyor (KPSS Şartı Var)

Milli Savunma Bakanlığı'nın geçtiğimiz haftalarda yayımladığı personel alımı duyurusu için adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'nın 15 uzman yardımcısı alımı için sınav düzenleyeceğine dair duyuru Devlet Personel Başkanlığı (www.dpb.gov.tr) ve Milli Savunma Bakanlığı (www.msb.gov.tr) resmi internet sitelerinden yayımlanmıştı. Yayımlanan ilana göre  Milli Savunma Bakanlığı AB Uzman Yardımcılığı pozisyonuna 8, MSB uzman yardımcısı pozisyonuna 7 olmak üzere toplamda 15 personel alacak. Başvuruda bulunacak adayların KPSS 'den en az 70 ve üzerinde puan almış olması ve Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş olması gerekiyor. Ayrıca duyurularda belirtilen genel ve özel şartları da yerine getirebilmeli. İlgili şartlara sayfanın altında bulunan ilan duyurusu linkine tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIMLARI CEP TELEFONUMA ÜCRETSİZ GELSİN DİYEN 100 BİN KİŞİ BU UYGULAMAYI İNDİRDİ! İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru işlemleri Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.msb.gov.tr adresi üzerinden 6 Mart 2017 günü mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru formunda  bulunan tüm alanların adaylar tarafından eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekiyor. 

Adaylar MSB resmi internet sitesindeki başvuru işlemlerini tamamladıktan sonra, KPSS puanlarına göre sıralamaya tabi tutulacak ve sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi MSB resmi internet sitesinden daha sonra ilan edilecek. Adaylara ayrıca e posta ve SMS ile bilgilendirme yapılacak.  

Adaylara Sözlü Sınavda ne sorulacak? 

Milli Savunma Bakanlığı'nın giriş sözlü sınavında adaylara mezun oldukları bölümle ilgili soruların yanı sıra, bakanlığın faaliyet alanına giren konulardanm sorular sorulacak.Adayların Genel yetenek ve genel kültür soruları ile beraber bir konuyu kavrama yeteneği de ölçülecek. Sınavlar Bakanlığın Personel Genel Müdürlüğü'nde Ankara'da gerçekleşecek.

Konuya dair detaylı bilgilendirme için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - KONYA

26 Şub 2017 - 18:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler