MKE Lise Mezunu Kadrolu Personel Alacak ( KPSS 60 Puan Şartı)

MKE Lise mezunu daimi işçi alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Peki MKE personel alımı için kimler başvuru yapabilir? işte detaylar...

MKE En Az Lise Mezunu Kadrolu Personel Alacak ( KPSS 60 Puan Şartı)

MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğü'nün 94 daimi işçi alımı yapacağına dair bilgilendirme geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayımlanmıştı.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Söz konusu ilanda alımların ; Refrakter Ustası, Çelikhane Operatörü, Tavan Vinç Operatörü, İş Makineleri Operatörü pozisyonları için gerçekleştirileceği belirtilirken. Kimya, Metal, Metalurji, Endüstriyel Otomasyon mezunlarından da alım yapılacağı belirtilmişti. Başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS'den en az 60 ve üzerinde puan almış olması ( KPSSP94) gerekiyor. Başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesi olan www.iskur.gov.tr ya da İş Kurumu İş/Şube müdürlüğü vasıtasıyla yapılabilecek.

BAŞVURULAR 3 NİSAN 2017 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

Başvurular 3 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek. Personel alımına dair tüm detayları barındıran personel alım duyurusuna göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ. Kamudan haberler, personel alımı haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

26 Mar 2017 - 09:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler