MKE KPSS'den 60 Puan ile Lise Mezunu 94 Daimi İşçi Alıyor! Başvurular İŞKUR'dan

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma sürekli işçi alımları yapılacak. DPB'de yayımlanan ilan ve alımların tüm ayrıntıları kpsscafe.com.tr'de...

MKE KPSS'den 60 Puan ile Lise Mezunu 94 Daimi İşçi Alıyor! Başvurular İŞKUR'dan
Haber albümü için resme tıklayın

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 94 PERSONEL ALIYOR!

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından açıklanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda sürekli işçi alınacak. Alım hakkındaki tüm ayrıntılar 24 Mart 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan ile kamuoyuna açıklandı.

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KPSS puanları dahilinde farklı pozisyonlara personeller alacak. Alınacak personel pozisyonları ve sayıları şu şekilde adayların erişimine açıldı;

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'ne başvuracak olan adayların KPSS'den en az 60 puana sahip olması şart. Kırıkkale’de bulunan MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 94 daimi işçi (Lise ve dengi okul mezunu) alımı yapılacak.

BAŞVURULAR
MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 94 personel alım ilanı başvuruları İŞKUR'dan 4 Nisan 2017 tarihine kadar yapılmış olacak. Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.

Sizler için hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Mar 2017 - 00:25 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler