Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 135 Sivil Memur Alımı Sonuçları Açıklandı! Sonuç Ekranı

Milli Savunma Bakanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarına yönelik yapılması planlanan 135 sivil memur alımı için, başvuruda bulunan adayların ön başvuru sonuçları açıklanmış durumdadır. Başvuru sonuçlarını öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz...

Geçtiğimiz günler itibariyle duyurulan ve 135 sivil memur alımının yapıldığı aktarılan Milli Savunma Bakanlığı ilanı için, başvuruda bulunan adayların ön başvuru sonuçları açıklanmış bulunmaktadır. Başvuruda bulunan ve sonuçlara ulaşmak isteyen adaylar, aşağıda yer alacak bağlantı aracılığıyla başvuru sonuçlarına erişim sağlayabilirler...

ÖN BAŞVURU SONUÇLARI, HER UNVAN İÇİN BELİRLENEN BAŞVURU PUANLARI VE BAŞVURU YAPMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

1. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI VE KUVVET KOMUTANLIKLARINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE 2016 YILI AÇIKTAN SİVİL MEMUR TEMİNİ ÖN BAŞVURULARI TAMAMLANMIŞTIR.

2. MEVZUATTA VE BAŞVURU KILAVUZUNDA BELİRTİLEN ESASLARA GÖRE BAŞVURULAR; ATANMA ŞARTLARI, KPSS PUANI VE TERCİHİNE GÖRE YAPILACAK ÖN İNCELEME SONUCUNDA ALIM İLANINDA SAYILAN; AĞAÇ İŞLERİ TEKNİSYENİ, AŞÇI, BOYACI-BADANACI, DEMİR KAYNAK TEKNİSYENİ, ELEKTRİK TEKNİSYENİ, FIRINCI, İKLİMLENDİRME TEKNİSYENİ, İNŞAAT TEKNİSYENİ, KUAFÖR (BAYAN KUAFÖRÜ), MATBAA TEKNİKERİ, SIHHİ TESİSAT TEKNİSYENİ, ZABIT KATİBİ KADROLARI İÇİN EN FAZLA 20 (YİRMİ ) KATI KADAR ADAY 2016 YILI KPSS PUANLARI ESAS ALINARAK SIRALAMAYA TABİ TUTULMUŞTUR.

3. ALIM İLANINDA BELİRTİLEN VE YUKARIDA SAYILAN KADROLAR DIŞINDAKİ KADROLAR İÇİN İSE, ATANMA ŞARTLARI, KPSS PUANI VE TERCİHİNE GÖRE YAPILACAK ÖN İNCELEME SONUCUNDA ALIM YAPILACAK KADRO SAYISININ EN FAZLA 6 (ALTI) KATI KADAR ADAY 2016 YILI KPSS PUANLARI ESAS ALINARAK SIRALAMAYA TABİ TUTULMUŞTUR. ŞEHİT, MALUL VE MUHARİP GAZİ EŞ VE ÇOCUKLARININ; ANNE, BABA VEYA EŞİNİN ŞEHİT/GAZİ OLDUĞUNU GÖSTERİR BELGE İLE BAŞVURULARINDA, ALMIŞ OLDUKLARI MERKEZİ SINAV PUANINA, ALDIĞI PUANIN %10 FAZLASI EKLENEREK HESAPLANMIŞ PUAN DİKKATE ALINIR.

4. ÖN BAŞVURU SONUCUNDA SIRALAMAYA GİREN ADAYLARIN GÖNDERECEKLERİ BAŞVURU EVRAKLARI SORGULAMA SAYFASINDA YAYIMLANMIŞTIR.

5. ÖN BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLAR, İSTENEN BELGELERİ ÖN BAŞVURU SONUÇ BELGESİ İLE BİRLİKTE, POSTA/KARGO YOLUYLA VEYA ŞAHSEN ELDEN M.S.B. PERSONEL TEMİN DAİRE BAŞKANLIĞI CEBECİ/ANKARA (POSTA KODU:06620) ADRESİNDE EN GEÇ 27 ŞUBAT 2017 SAAT 17.00’DA OLACAK ŞEKİLDE GÖNDERECEKLERDİR.

6. ADAYLARIN BAŞVURU İÇİN GÖNDERECEKLERİ BELGELER İADE EDİLMEYECEK VE İŞLEM SÜRESİ SONUNDA İMHA EDİLECEKTİR. BU NEDENLE ADAYLARIN İSTENEN BELGELERİN FOTOKOPİLERİNİ GÖNDERMELERİ, BELGELERİNİN ASILLARINI GÖNDERMEMELERİ ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

7. BAŞVURULAR (HER UNVAN İÇİN BELİRLENEN ŞARTLARI TAŞIYIP TAŞIMADIĞI) GÖNDERİLEN BELGELER ÜZERİNDEN İNCELENECEĞİNDEN; BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE BELGE GÖNDERMEYEN, İSTENEN BELGEDEN FARKLI NİTELİKTE VEYA EKSİK BELGE GÖNDEREN ADAYLARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

8. BELGELER ÜZERİNDE YAPILAN İNCELEME SONUCUNDA UYGULAMALI SINAVA TABİİ TUTULACAK ADAYLAR İLE SADECE MÜLAKAT SINAVINA GİRECEK ADAYLAR ÇAĞRILACAKTIR. AYRICA, UYGULAMA SINAVI SONRASI BAŞARI SIRALAMASINA GÖRE EN YÜKSEK PUANLI ADAYDAN BAŞLAMAK SURETİYLE ALIM YAPILACAK KADRO SAYISININ EN FAZLA 6 (ALTI) KATI KADAR ADAY, AYRICA MÜLAKAT SINAVINA ALINACAKTIR.

9. UYGULAMALI SINAV VE/VEYA MÜLAKAT TARİHLERİ VE YERLERİ www.msb.gov.tr GENEL AĞ (İNTERNET) ADRESİNDE YAYIMLANACAKTIR.

10. TEMİN EDİLECEK UNVANLARDA KONTENJANIN TAMAMLANAMADIĞI DURUMLARDA, KPSS NOTU YÜKSEKTEN DÜŞÜĞE OLMAK ÜZERE İLAVE ADAY ÇAĞRILABİLECEKTİR.

11. BU DUYURU TEBLİĞ NİTELİĞİNDE OLUP ADAYLARA AYRICA POSTA İLE ÖN BAŞVURU SONUÇLARI TEBLİĞ EDİLMEYECEKTİR.

NOT: POSTA İLE GÖNDERİLECEK BELGELER, BELİRLENEN UNVANLARDA ARANAN ÖZEL NİTELİKLERİ, ADAYLARIN TAŞIYIP TAŞIMADIĞINI İNCELEMEYE YÖNELİKTİR. KILAVUZDA BELİRTİLEN GENEL NİTELİKLERİ (657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU’NUN 48’İNCİ MADDESİNDE BELİRTİLEN GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR, YAŞ, ASKERLİK, VB.) TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI, ADAYLARIN SINAVLARA ÇAĞRILDIKLARINDA GETİRECEKLERİ BELGELER ÜZERİNDEN İNCELENECEĞİNDEN, KILAVUZDA BELİRTİLEN ŞARTLARI TAM OLARAK TAŞIYORSANIZ BAŞVURU BELGELERİNİZİ GÖNDERİNİZ. ADAYLARIN BAŞVURU ŞARTLARINI TAŞIMADIKLARI ANLAŞILDIĞINDA VEYA EVRAKLARININ EKSİK/YANLIŞ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDE, TEMİN SÜRECİNİN HANGİ AŞAMASINDA OLURSA OLSUN İŞLEMLERİ İPTAL EDİLECEKTİR

MSB 135 SİVİL MEMUR ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

18 Şub 2017 - 16:36 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Omer - Taban puanini gecemediniz diyo taban puani koysaydiniz o zaman bosuma insanlari umitlendirmeseydinin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 16:36
07

ÇİĞDEM - Burda yorum yapanlar başvuru şartlarını okumamışlar belli ki. bu alıma şehit gazi yakınları başvurmuş oyüzden bu kadar puanlar fırlamış.. onlara ek 10% kpss puanı ekleniyor arkadaşlar ve yüksek puandan düşük puana sıralanıyor alınacak kişi sayısının 6 katı kabul alınıyor. yani taban puanı baştan onlarda bilemez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 16:36
03

CanOsman - Bakan çıksın da bizde bi bakalımm arkadaşlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 16:36
01

Ruzgar - İstanbul dnz kuvvetleri personel alımı nie gözükmüyor bilen varmı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 16:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler