Milli Savunma Bakanlığı 30 Bilişim Personeli Alacak!

Milli Savunma Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacak. Yapılan duyuru kapsamında ilana başvuru detayları, başvuru tarihleri ve tüm bilinmesi gerekenler haberimizde. Tüm detaylarıyla Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ve çok daha fazlası...

Devlet Personel Başkanlığı resmi web adresi üzerinde yayımlanan ilan doğrultusunda, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görev almak üzere Bilişim Personeli pozisyonuna yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. Yürütülecek olan alımlar, bir çok farklı pozisyon için gerçekleştirilecektir.

Yapılacak olan alımlarda aşağıdaki detayların bilinmesi gerekmektedir.

Ayrıca tüm ilanlardan anında haberdar olmak isteyen ziyaretçilerimiz, mobil uygulamalarımızı indirebilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirler...

BAŞVURU BİLGİLERİ

*657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa aykırılık bulunmaması,
*Kamu haklarından mahrum olmamak,
*İlgili eğitim ve mesleki yeterlilik şartlarını taşımak,
*Askerlik şartlarını taşımak

BAŞVURU DETAYLARI

Yapılacak olan personel alımları, uygulanacak sözlü/yazılı sınavlardaki başarı neticesine göre sonuçlandırılacaktır. Başvuru yapan adaylar arasından kazananlar listesi, bahsi geçen uygulamalar sonrasında duyurulacaktır. İlana yapılacak olan başvurular şahsen yapılmak zorunda olup, elektronik ortamdan başvurular alınmamaktadır.

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, KPSS puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak dikkate alınır) ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun (Yabancı dil puanına ilişkin belge ibraz etmeyenlerin puanı sıfır olarak değerlendirilecektir) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puandan başlanarak her bir unvan için dört katı (4) aday yazılı sınava çağırılacaktır.

Yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların listesi www.msb.gov.tr sitesinde 03.01.2017 tarihinde ilan edilecektir. Yazılı sınav sonucuna göre, sözlü sınava katılmaya hak kazananların listesi 27.01.2017 tarihinde www.msb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ

Yayımlanan ilana son başvuru tarihi 30 Aralık 2016 olarak aktarılmaktadır. İlana yönelik yayımlanan başvuru kılavuzu ve diğer tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ziyaretçilerimiz BURAYA TIKLAYINIZ.

04 Ara 2016 - 15:38 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler