Merkez Bankası Kadrolu 77 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Gün !

Merkez Bankası memur alımı için başvuruları için son güne girildi. İşte Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 77 personel alımı başvuru şartları ve başvuru şekli.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 77 personel alımı ilanına başvurualr için son güne gelindi.

TCMB bünyesinde istihdam etmek üzere 77 personel alımı ilanı geçtiğimiz haftalarda Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Yayımlanan personel alımı ilanı için son başvuru tarihi ise 24 Temmuz olarak açıklandı. İşte personel alımı için başvuru şartları ve diğer detaylar.

Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası personel alımı için aranan başvuru şartları şu şekilde belirtildi:2 017 yılında yapılan KPSS'nin P1 puan türünden en az 80 almış olmaları ya da, son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içerisinde yapılan GRE sınavından en az 156 sayısal puan veya Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavından en az 80 sayısal puan veya GMAT sınavından en az 590 puan almış olmaları, iyi derecede İngilizce biliyor olmaları (YDS veya e-YDS'den en az 80 veya Test of English as a Foreign Language/ Internet-Based Test (TOEFL-IBT)’den en az 96 puan almış olmaları] gerekmektedir.

Eğitim Seviyesi Şartı

Personel alım ilanına başvuru yapacak adayların iktisat, ekonometri, çalışma ekonomisi, işletme, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, bankacılık, finans, maliye, muhasebe, sigortacılık, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, istatistik, matematik, matematik mühendisliği, hukuk, insan kaynakları veya bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi programlarından mezun lisans ya da yüksek lisans eğitimini tamamlamışolmaları gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Merkez Bankası memur alımına başvuru 24 Temmuz 2017 saat 17.00'a kadar aşağıdaki evraklarla Merkez Bankası'nın Genel Ağ sitesi İnsan Kaynakları sayfasından, istenilen belgeleri yükleyerek yapacaklardır.

# Fotoğraf
# Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi
# Sınav Sonuç Belgeleri
# Yabancı Dil Belgesi

Alım Yapılacak Müdürlükler

# Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğü (2 kişi),
# Bankacılık ve Finansal Kuruluşlar Genel Müdürlüğü (6 kişi)
# Yapısal Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğü (2 kişi)# Emisyon Genel Müdürlüğü (5 kişi),
# İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü (10 kişi),
# İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü (12 kişi), 
# Strateji ve Kurumsal Yönetim Genel Müdürlüğü (5 kişi),
# İstanbul Merkez Bankacılığı Eğitim ve Araştırma Merkezi (1 kişi)
# Piyasalar Genel Müdürlüğü (15 kişi),
# İstatistik Genel Müdürlüğü (9 kişi),
# Muhasebe Genel Müdürlüğü (5 kişi),
# Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğü (5 kişi),

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Tem 2017 - 16:59 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler