Memur Adayları Dikkat! Tarım Bakanlığı KPSS'den 50 Puan ile Personel Alımlarında Son Günler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yapılan açıklama ile memur adaylarına büyük bir müjde verilmiş, KPSS'den 50 puan ile personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde başlayan başvurular, önümüzdeki günlerde sonlanacak. Peki ayrıntılar neler? haberimizde...

Memur Adayları Dikkat! Tarım Bakanlığı KPSS'den 50 Puan ile Personel Alımlarında Son Günler 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü'ne alım yapılacak. Hemde KPSS'den 50 puan ile.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlamış, alım yapacağını kamuoyuna duyurmuş, tüm açıklamaları yazılı açıklama ile adaylarına belirtmişti. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü KPSS 50 puan ile personel alımı kapsamında kuruma 3 mühendis ve 1 veteriner hekim olmak üzere 4 sözleşmeli memur alımı yapılıyor.  

MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ 

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar Yeşilbayır mahallesi Akdeniz Bulvarı No:2 Döşemealtı-ANTALYA adresine 14 Temmuz 2017 tarihine kadar müracaat edecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü bünyesine katılmak isteyen adayların T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 45 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gibi kriterlere birebir uyması şart! 

Belirttiğimiz gibi başvuruların sona ermesine 2 gün kaldı. Birçok aday başvurularını tamamlamış durumda iken, henüz başvuru yapmayanlar için süreç devam ediyor.

Memur alımlarını Takipte kalmak için alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr ANKARA

12 Tem 2017 - 10:06 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler