MEB Şerifebacı Öğretmenevi KPSS ŞARTLI KPSS ŞARTSIZ Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Şerifebacı Öğretmevi'nce yayımlanan ilan duyurusu dahilinde kuruma personel alımları yapılacak. İlanda gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Alım hakkında merak ettiğiniz her şey bu haberde!

Milli Eğitim Bakanlığı Şerifebacı Öğretmevi tarafından 27 Mart 2017 tarihinde akşam saatlerinde yayımlanan personel alım ilanı doğrultusunda kuruma personel alımı yapılacağı kamuoyuna detaylı bir şekilde açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmevi'na tam 13 kamu personeli alınacak. Alımlar İŞKUR işbirliği ile gerçekleşecek olup, başvurular başlamış bulunuyor.

ALINACAK PERSONELLER VE SAYILARI;
Milli Eğitim Bakanlığı Kastamonu Şerifebacı Öğretmevi'ne 2 pide ustası, 1 aşçı, 1 aşçı yardımcısı, 1 kalorifer ateşçisi, 2 resepsiyon görevlisi, 4 garson 2 bulaşıkçı alınacak. Toplamda 13 personel alımı yapılıyor.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?    
Kastamonu Şerifebacı Öğretmevi personel alımları KPSS şartlı ve KPSS Şartsız olarak 2 ye ayrılıyor. İlanlarda garson ve resepsiyon görevlisi için KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı bulunuyor. Diğer alımlar kura işlemi ile yapılacak. KPSS ŞARTI YOK. Kura işlemi ise 2 Nisan 2017 tarihinde Şerife Bacı Öğretmenevi Seminer Salonunda 09:00-11:00 saatleri arasında Noter ile birlikte yapılacak. Adaylarda yüksek mezuniyet aranmıyor. Personel alım ilan duyurusuna ilköğretim ve ortaöğretim mezunları başvurabilecek.

Kastamonu Şerifebacı Öğretmevi personel alım ilanı başvuruları başladı. BAŞVURULAR  5 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek. Daha fazla bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. 

KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Mar 2017 - 23:34 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

nihal - Ya bende resepsion görevlisi olarak başvurmak istiyorum ama ikametgah yerim kastamonu değil napabilirim.bu işin üstesinden gelebilecegimi düşünüyorum insanlarla iletisimim iyi diksiyonum da düzgün is ve ozel yaşantı ayirdini da biliyorum. Napablrm bana yardımcı olursanız sevinirim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 23:34


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler