Maliye Bakanlığı KPSS puanlarıyla 2 Bin 300 Memur Alımı Son 2 Gün!

Adayların heyecan içinde başvurularını gerçekleştirdiği Maliye Bakanlığı 2.300 personel alımında sürecin sonuna gelmek üzereyiz. başvurular 28 Nisan 2017 tarihinde sona erecek. Peki alımın detayları nelerdir? kpss cafe tüm sorularınızı cevaplıyor!

Maliye Bakanlığı KPSS puanlarıyla 2 Bin 300 MEMUR Alımında Son 2 Gün!

Maliye Bakanlığı'nın geçtiğimiz dönemlerde kamuoyuna duyurduğu ve başvurularını başlattığı personel alım ilanı süreci sona eriyor.  

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı olarak yapılan alımda kuruma tam 2 bin 300 adet UZMAN eklenecek. Adaylar heyecan içinde başvurularını tamamlamaya devam ediyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ise yalnızca 2 gün kaldı! BAŞVURULAR önümüzdeki günlerde sonlanıyor. Kurum belirlenen tarihten sonra yapılan başvuruları kabul etmeyecektir.

Maliye Bakanlığı'na alınacak olan memurların 2 bin adedi Gelir Uzman Yardımcısı, 300 adedi Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak belirlendi. Alımlar; kurumun bünyesinde gerçekleştireceği sınavlar ve KPSS puanları değerlendirilerek gerçekleşecek.

2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alım ilanına BAŞVURULAR 28 NİSAN 2017 tarihine kadar http://sinav.gib.gov.tr web sitesinden kolayca yapılabiliyor. Daha fazla bilgi almak, gerekli tüm şartları öğrenmek, başvuru koşullarını öğrenmek isterseniz www.vdk.gov.tr adresine göz atabilirsiniz.

Gerçekleşen tüm personel alımlarına dair bilgilendirmelere KPSSCAFE'den erişim sağlayabilirsiniz. 
En kolay erişim imkanlarımız olan; Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Nis 2017 - 18:54 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler